Hapasbar
Image default
Bedrijven

De thuislader auto is erg handig naast je woning

Het is steeds vaker zo dat mensen in elektrische auto’s rijden. Steeds vaker hechten mensen waarde aan het milieu en zijn er direct of indirect toch mee aan de slag gegaan. De ene persoon weer wat meer dan de ander, maar de eerste stappen worden gezet. Een aantal jaren geleden werd de elektrische auto echt een hit en je ziet dat dit aantal alsmaar toeneemt. Om de mensen te stimuleren om hierin te blijven rijden en te laten rijden worden er steeds meer laadpalen door geheel Nederland de grond uit gerukt. Dat betekent dat je op veel plaatsen een laadpaal kunt vinden, waar je je voertuig aan de oplader kunt zetten. Wanneer je even niet ‘en route’ bent, dan heb je misschien ook wel eens te maken met een lege accu, maar hoe ga je die dan opladen? Een sterke thuislader auto is een handige manier om thuis ook de mogelijkheid te hebben om je voertuig te voorzien van stroom.

Levering

Je kunt de thuislader auto gemakkelijk op de website bestellen. Hierbij krijg je dan direct een laadpaal geleverd, wanneer je hier nog niet in het bezit van bent, om te zorgen dat je de thuislader auto ook ergens aan kunt verbinden. Je kunt de lader dus gemakkelijk in de paal stoppen en deze is dan weer verbonden met de elektriciteit in de woning. Je denkt misschien dat je hier veel kosten aan kwijt bent, maar gelukkig blijkt uit de praktijk dat het verschil in je energie rekening nihil is.

Voordelen

Je koopt een thuislader auto al voor een bedrag vanaf 200 euro. Je krijgt een kabel met een lengte van wel 5,5 meter, wat ervoor zorgt dat je gemakkelijk om je auto heen kunt lopen en je de lader op diverse plekken in de laadpaal kunt stoppen. Bestel de lader nu en geniet van het rijden in je heerlijke elektrische bolide.