Hapasbar
Image default
Bedrijven

De meest populaire sportmerken

De laatste jaren is het steeds populairder geworden voor jongeren om in de gym of in de sportschool aan hun eigen lichaam te werken. Je ziet hierdoor ook dat er een hele kleding cultuur is bij komen kijken. Er zijn nog nooit zoveel merken geweest die focussen op het verkopen van sportkleding die enkel bedoelt is voor de sportschool. Wil jij in een van de hipste sportkledingmerken door de sportschool slenteren? Dan moet je zeker een van deze onderstaande kledingmerken dragen!

Gymshark

Gymshark is in Nederland vooral erg populair onder vrouwen. Je hebt namelijk vaak fijne setjes sport bh’s en sportbroekjes. Vaak is het moeilijk om een sportbroekje van hoge kwaliteit te vinden. Het is ook zo dat voor Gymshark veel van deze setjes doorschijnende waardoor vrouwen zich niet comfortabel voelde in de sportschool. Gymshark begon echt met het verkopen van sportsetjes die niet doorschijnen in Nederland. Hierom is het merk nog steeds super populair onder vrouwen.

Black Bananas

Black Bananas is onder zowel vrouwen als heren erg populair in Nederland. Vooral de comfortabele sportpakken worden vaak gedragen in de gym. Deze sportpakken zijn ideaal voor mensen die toch een soort meer bedekking willen terwijl ze aan het sporten zijn. Ook zijn de sportpakken van Black Bananas van erg hoge kwaliteit.

Nike

Nike is een van de meest betrouwbare en populaire sportmerken die op wereldwijde schaal al bijna een eeuw door gymfanaten geliefd wordt. Nike is vaak van goede kwaliteit, heeft een mooie afwerking en zit perfect aan je lichaam. Je ziet ook dat Nike zelf veel atleten binnen het merk heeft werken. Zo zorgen ze ervoor dat ze precies in de kleding verwerken wat een atleet nodig heeft, en geen andere poespas!

OBEY

OBEY is een merk dat vanuit Amerika is overgewaaid en erg geliefd is. Het bevat veel limited editions en heeft een goede verkoop strategie. Er is namelijk altijd meer vraag dan aanbod bij OBEY.

https://konceptstore.nl/collections/black-bananas