Hapasbar
Image default
Bedrijven

Praktisch en mooi sieradendoosje laten maken

Een mooi sieradendoosje mag niet ontbreken wanneer je aan iemand een sieraad levert. Het is het eerste wat iemand ziet wanneer je het sieraad geeft. Daarom is het van belang dat het doosje er mooi uit zal zien. Wij helpen je daar graag bij, bij het ontwerpen en het realiseren daarvan. Wij zullen ervoor zorgen dat de armband, ketting of ring in een goede staat de eigenaar zal bereiken. Dit doen we door een extra beschermlaag in het sieradendoosje te doen. Zo kunnen we er bijvoorbeeld een zacht kussentje in doen. Je bent er op die manier zeker van dat het sieraad niet zal verschuiven of vervormen. Het doosje zal dus praktisch zijn, maar ook nog eens erg mooi. We ontwerpen niet zomaar een sieradendoosje. We gaan opzoek naar het perfecte doosje voor jouw sieraad en andere spullen. 

Op maat

Wij kijken dus echt naar hoe het sieradendoosje geoptimaliseerd kan worden voor het desbetreffende sieraad. Op die manier ben je er zeker van dat je het perfecte omhulsel hebt voor jouw sieraad. Daarnaast maken we ook gebruik van betrouwbare drukkers en vormgevers. Doordat we hier gebruik van maken is het voor ons geen enkel probleem om een juiste prijs-kwaliteitverhouding te leveren. Er zijn heel wat mogelijkheden voor een sieradendoosje. Zo kunnen we bijvoorbeeld variëren in de afwerking. Gaat je voorkeur uit naar een laklaag of laminaat? Aan jou de keus. Het is ook mogelijk om een nog specifiekere afwerking te laten maken.

Contact opnemen

Wil je graag een sieradendoosje door ons laten maken? Neem dan gerust contact op. Dit kan via ons telefoonnummer, maar je kan ons ook gewoon een mailtje sturen. Wanneer je vragen hebt kan je deze ook gerust stellen, deze beantwoorden we graag voor je. Zo weet je uiteindelijk alles wat je moet weten over onze verpakkingen.