Hapasbar
Image default
Auto's en Motoren

Gelijk Geslaagd helpt jou razendsnel aan het motor of auto theoriecertificaat

Een effectieve, leerzame, snelle en makkelijke cursus om motortheorie aan te leren, welke cursus voldoet aan deze eisen? Dat is de motor theoriecursus van Gelijk Geslaagd! We zetten de voordelen van Gelijk Geslaagd voor je op een rijtje:

  • Effectief. De trainingsmethode die wordt gebruikt bevat geen onzin, je leert precies die theorie aan die je voor het theorie examen moet kennen. Gericht leren dus, zodat je de lesstof die echt belangrijk is ook echt goed in je hoofd hebt zitten.
  • Leerzaam. De docent van Gelijk Geslaagd weet jou op de perfecte manier alle lesstof aan te leren. Je leert de meest handige ezelsbruggetjes van hem om alles goed te kunnen onthouden en ontvangt slimme tips over de theorie. Je hebt nog jarenlang profijt van de cursus, je zal de theorie namelijk voor een lange periode prima onthouden.
  • Snel. De theoriecursus van Gelijk Geslaagd betreft een dagcursus. 1 dag. Echt waar. Binnen 1 dag wordt je optimaal voorbereid op het CBR examen. Je gaat zelfs dezelfde dag nog examen doen. Binnen 1 dag heb jij dus de theorie aangeleerd én doe je examen. En natuurlijk slaag je na de goede training van Gelijk Geslaagd en kan je direct genieten van je behaalde theoriecertificaat.
  • Makkelijk. Doordat je niet zelf uit boeken hoeft te leren en te blokken maar je meedoet met een goed in elkaar gezette les is het aanleren van de theorie helemaal niet meer zo moeilijk. De theorieles bevat de beste uitleg, iedereen zal de lesstof goed begrijpen. Na de klassikale les oefen je met examens die gebaseerd zijn op het CBR examen. Leren, oefenen en klaar, als dat niet makkelijk is!

Na de dagcursus ben jij Gelijk Geslaagd

Naast de motortheorie cursus kan je bij Gelijk Geslaagd ook terecht voor een dagcursus auto theorie. Al het bovenstaande geldt ook voor de cursus auto theorie, alleen leer je vanzelfsprekend de theorie voor het auto examen in plaats van het motor examen.

Gelijk Geslaagd helpt je bij het leren, beantwoord al jouw vragen, geeft waar nodig nog extra uitleg, begeleid je naar het CBR en laat jou binnen 1 dag slagen. Wat wil een mens nog meer!

https://www.gelijkgeslaagd.com/