Hapasbar
Image default
Bedrijven

Ledlampen van uitstekende kwaliteit van ledonline.nl

Jij wilt investeren in led. Maar dan alleen in A-kwaliteit armaturen. Bij groothandel in led ledonline.nl ben je op het juiste adres! Ledonline.nl verkoopt allerlei soorten leds en aanverwante producten. Van panelen tot railspots. Van led-strips tot 3 fase spanningsrail. Van noodverlichting tot led-dimmers. We beschrijven een aantal producten.

De hanglamp Finito is een pendelarmatuur dat zowel in zwart als wit verkrijgbaar is. De lamp heeft een GU10 fitting en een pendellengte van 1,5 meter. Dit zijn de maten: 130 mm hoog en 60 mm breed. De lamp ziet er charmant uit en geeft uitstekend licht. Een lichtbron hoort er niet standaard bij, maar die kun je wel bestellen bij ledonline.nl. Een led-hanglamp als deze is geschikt voor woonkamers, kantoren en ontvangstruimtes. De Finito kan zeker ook dienst doen als winkel verlichting en natuurlijk kun je ‘m ook thuis ophangen. Je krijgt 5 jaar garantie op de Finito.

De Quadra spot – ook leverbaar in zwart en wit – is een inbouwmodel waarbij de ronde spot in een stijlvolle, vierkante behuizing van aluminium is geplaatst. Strak en modern, zo kunnen we de Quadra wel             omschrijven. De lamp is 94 mm hoog, 130 mm lang en 130 mm breed. Hij verbruikt 7W energie en heeft een lichtopbrengst van 1100 Lumen. De spot is kantelbaar en dimbaar tot extra warm licht (2700K). De Quadra geeft licht af in een bundel van 40 graden. Hij zal zeker 50.000 uren branden.

Een praktische keuze is het led-paneel. Panels zijn namelijk zo ontworpen dat ze precies in gangbaar systeemplafond passen. Er zijn twee basismodellen: 120 bij 30 cm en 60 bij 60 cm. De panelen zijn keurig afgewerkt. Ze komen prima tot hun recht in bijvoorbeeld een school, een vergaderzaal en een medische praktijk. Qua Kelvin-waarde heb je bij een panel de keuze uit warm wit licht (3000K) en helder wit licht (4000K).

Als je lampen bestelt bij ledonline.nl kun je gebruikmaken van het herroepingsrecht. Bij de algemene voorwaarden op ledonline.nl staat dan ook dat je binnen een periode van 14 dagen de koopovereenkomst kunt ontbinden zonder daar een reden voor te hoeven geven.

https://ledonline.nl/