Hapasbar
Image default
Groothandel

Verschillende soorten LED-panelen

LED panelen en LED verlichting zijn er in verschillende soorten. Deze LED boards worden gebruikt als algemene verlichting, met beperkte instelbaarheid. In de meeste basis installaties kunnen LED-chips bijna onbeperkte soorten licht produceren, en LED-panelen hebben verschillende ontwerpen en mogelijkheden, afhankelijk van uw behoeften. De volgende zijn de meest populaire soorten.

Vierkante/rechthoekige en ronde panelen

De meeste panelen hebben vierkante of rechthoekige afmetingen. In de meest voorkomende, LED Paneel 600×600 mm; andere afmetingen zijn 300×300, 300×600, 300×1200, 600×1200, 620×620 mm. U kunt dit armatuur selecteren op basis van de situatie zoals het toevoegen aan een bestaand plafond raster of het vervangen van een standaard paneel. Het opbouwen LED panelen of Rond LED-paneel is een van de verlichtings opties in hangende installatie. Het wordt vaak gekozen voor paneelverlichting omdat ze een onopvallende installatie met helder licht en een aantrekkelijk uiterlijk bieden. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten, afhankelijk van uw behoeften.

Rand verlichte en verlichte panelen

Lichtbron is rondom het paneel geplaatst. Licht komt het paneel aan de zijkant binnen en licht uit vanaf het oppervlak van het paneel. Ze zijn ontworpen voor drop-in plafondpanelen. De verlichte panelen projecteren licht vanaf de voorkant over het lichtpaneel. Terwijl de verlichte panelen werken met LED-lichtbronnen aan de achterkant van het paneel. Ze werken ook voor troffer verlichtingsinstallaties.

Witte en RGB-panelen

Wit licht LED-panelen zijn het meest voorkomende type verlichting omdat ze het meest voorkomende type zijn. RGB-panelen kunnen worden gebruikt voor creatieve, decoratieve opties die met een afstandsbediening kunnen worden gewijzigd. Ze hebben verschillende installatie-opties, van bevestiging aan een muur om de focus te leggen, of op plafonds om de verlichting te veranderen.

Temperatuur en helderheid instelbare LED-panelen

Dit soort led-panelen bieden een volledig spectrum van wit licht dat via afstandsbedieningen kan worden aangepast van warme naar koelere verlichting. De helderheid van de panelen kan ook naar boven of naar beneden worden gedimd om aan de helderheid eisen en wensen te voldoen.

Opbouw apparaten

Het licht van witte LED-lampen en stripverlichting wordt meestal geleverd door industriestandaard LED’s voor inbouwapparatuur (SMD-LED’s). Er bestaan ​​ook niet-SMD soorten LED-verlichting, zoals chip on board (COB) en multi-chip on board (MCOB).