Hapasbar
Image default
Bedrijven

Een sfeerhaard in je woonkamer, gezelligheid, luxe en sfeer in één!

Een gezellige woonkamer is heerlijk om in te zitten, ook is het mooi als een woonkamer luxe uitstraalt. Met een sfeerhaard krijg je dit voor elkaar, door het strakke design kan een sfeerhaard in elke woonkamer staan. Het is dus ook mogelijk om van elke woonkamer een sfeervolle woonkamer te maken. Lees hieronder meer over de sfeerhaard.

Wat is een sfeerhaard?

Een sfeerhaard is een elektrische haard die overal in huis geplaats kan worden, doordat er geen echte vlammen zijn is er dus ook geen schoorsteen nodig. De vlammen in een sfeerhaard worden gegenereerd door led lampjes. Dit is een techniek die door de jaren heen is ontwikkeld, inmiddels is dit zo ontwikkeld dat de vlammen bijna niet van echt te onderscheiden zijn.

Verwarmende sfeerhaard

Naast dat er verschillende soorten sfeerhaarden zijn qua maten zitten er ook verschillen in de functies, zo heb je bijvoorbeeld ook sfeerhaarden die kunnen verwarmen. Door de warmte die van de sfeerhaard afkomt krijg je dus echt een open haard gevoel. Het voordeel van een sfeerhaard in tegenstelling tot een open haard is dat de warmte is te bepalen bij een sfeerhaard, dit kan natuurlijk niet bij een open haard. Bij een open haard is het dan ook vaak te koud of te warm, bij een sfeerhaard heb je hier geen last van. 

Een sfeerhaard is makkelijk

Dat de warmte bij een sfeerhaard is vast te stellen is natuurlijk ideaal, een ander groot voordeel is dat er heel veel taken worden weggenomen. Bij een open haard moet je namelijk om de zoveel tijd roet vegen, hout kopen en ben je terwijl het vuur aanstaat bezig met kijken of er wel genoeg hout op ligt. Bij een sfeerhaard hoef je hem alleen maar aan te zetten en kun je de hele avond genieten.