Haptonomie Haarlem geeft je inzichten

Hapasbar

Wil je weer meer afgaan op fysieke reacties. Fysiek reageren is inmiddels verleden tijd aan het worden in het tijdperk waar iedereen afgaat op zijn of haar verstand en waar niet af gegaan wordt op het gevoel van de mensen. Wanneer je iets niet voelt kun je ook niet weten of het nou juist goed of nou juist niet goed voor je is. Haptonomie Haarlem brengt je weer in contact met jezelf en met je eigen gevoelens, zodat deze gevoelens weer hoog in het vaandel komen te staan. 

Evenwicht tussen verstand en gevoel

Haptonomie Haarlem zorgt ervoor dat het verstand weer dichter bij je gevoel terecht komt. Hierdoor ontstaat er tussen deze twee factoren meer evenwicht, wat zorgt voor meer rust. Haptonomie Haarlem voert onder andere veel gesprekken met cliënten, maar naast gesprekken die haptonomie Haarlem voert, worden er veel oefeningen en aanrakingen toegepast tijdens de sessies. 

Helpen naar een doel

Haptonomie Haarlem streeft ernaar cliënten te laten zijn wie zij graag willen zijn, en te zorgen dat zij weer zo dicht mogelijk bij zelfzelf komen, om daaruit keuzes te maken die ook echt uit hun eigen gevoel zijn voortgekomen. Je moet als cliënt kunnen zijn wie je bent en haptonomie Haarlem helpt de cliënten graag bij de weg naar dit doel toe, en helpt belemmeringen van deze waarde te onderscheppen. Haptonomie Haarlem brengt de cliënten voornamelijk geluk en een hele beleving tijdens de sessies. 

Advies en begeleiding

Het vernemen van eventuele problemen die je ondervindt in je dagelijkse leven, of het gevoel dat je niet precies weet wie jij bent, maar je toch heel graag wil weten wie nou echt de persoon is die zich in jouw lichaam bevindt. De zoektocht hoeft niet langer te duren, want haptonomie Haarlem kan je hierbij helpen, begeleiden en adviseren.