Leer jezelf kennen bij de haptonoom in Haarlem

Hapasbar

Bij de haptonoom in Haarlem wordt het bewustwording van gedachten en je gedrag en gevoel gestimuleerd die je mee maakt in verschillende situaties. Je kunt jezelf hierdoor steeds beter begrijpen, wat je uiteindelijk natuurlijk als doel hebt. Door jezelf beter te begrijpen maak je het mogelijk meer dingen te ondernemen en een gelukkiger leven te kunnen lijden. Je bent gemaakt en gekomen op deze aarde als een individu en het is dus fijn als je in ieder geval een connectie kunt leggen met jezelf. Je kunt makkelijker keuzes maken wanneer dit het geval is en daarbij helpt de haptonoom in Haarlem je met alle plezier. 

Fysio

Eigenlijk is de haptonoom in Haarlem een therapeut op fysio gebied, maar daar heeft zij veel ervaring op gedaan met klachten die betrekking hebben tot de mentale gezondheid van de mens. Als gevolg van spanningen en stress die mensen ervaren komen ook vaak lichamelijke klachten en dat zorgt voor vervelende situaties. Door middel van aanrakingen kan je iemand het gevoel geven dat diegene niet alleen is en dat helpt uiteindelijk bij het stimuleren van de spieren en het minder stijf maken en minder spanning op de spieren genereren. Het afnemen van die spanning draagt dan weer bij aan het verbeteren van je gezondheid. 

Ervaring

Door de ervaring van de haptonoom in Haarlem op dit gebied, kan zij dit allemaal toepassing tijdens de andere sessies die zij nu geeft als een haptonoom in Haarlem. Een mens is niet alleen maar een lichaam en een geest, maar dat moet je juist samen zien. Door dit als een geheel te zien kan je de behandelingen van de haptonoom in Haarlem serieus nemen en zal het je zeker helpen om meer bij jezelf te komen. Jezelf beter begrijpen is hier zeker een belangrijk onderdeel van.