Hapasbar
Image default
Relatie

Behandelingen haptonomie in Haarlem

 

In Haarlem kun je een behandeling haptonomie volgen. Haptonomie is een vorm van behandeling waar het ook vooral draait om je geest, je gevoelens en de relatie met je gevoelens tot je lichaam. Je kent het wel als je bang bent krijg je buikpijn, soms krijg je hoofdpijn van te veel spanning of niet leuke momenten en krijg je maagpijn op het moment dat je een verkeerde beslissing maakt. Toch luister je daar niet naar en redeneer je eerder op verstand dan op gevoel. Haptonomie behandeling in Haarlem kan daar verandering in brengen.

Wat is haptonomie in Haarlem?

Haptonomie in Haarlem richt zich in het bijzonder op de bewustwording van, en het (weer) gevoel te krijgen voor onze fysieke reacties, gedachten en gedrag. In de huidige maatschappij wordt steeds meer geleefd vanuit het denken en het verstand, gevoel en luisteren naar het lichaam wordt onbelangrijker.  Zonder echt goed te voelen kun je niet goed ervaren wat goed of slecht is voor je lichaam en geest. Met een haptonomie behandeling in Haarlem wordt geprobeerd om opnieuw in contact te komen met je gevoel. Hierdoor wordt geprobeerd om meer evenwicht te krijgen in je gevoel en verstand. Een behandeling Haptonomie bestaat vooral uit gesprekken met een coach, maar ook ervaringsoefeningen en de aanraking een rol bij het inzichtelijk maken hoe het op het moment met je is.

Meer weten over Haptotherapie in Haarlem?

Haptonomie in Haarlem kent vele klanten die zijn geholpen met hun individuele problemen. Op de website kun je meer lezen over hun ervaringen. Ben je benieuwd wat een behandeling voor jou kan betekenen? Je kunt dan een kijkje nemen op de website of bellen voor een geheel vrijblijvende afspraak. Samen kijken we dan of het iets voor je is. Luister naar je gevoel, dat klopt altijd!