Hapasbar
Image default
Zorg

Zorgverzekeraar kiezen voor volgend jaar

Bent u niet meer tevreden over uw huidige zorgverzekeraar en wilt u voor volgend jaar een andere zorgverzekeraar kiezen? Dan is nu het moment om u hierin te verdiepen. U heeft tot het einde van dit jaar de tijd om over te stappen naar een andere zorgverzekering. Het kiezen van een passende verzekering kan lastig zijn, daarom kan het helpen om voor uzelf op een rijtje te zetten wat u belangrijk vindt. Is dit een lage premie, of de mogelijkheid tot het afsluiten van een aanvullende verzekering? Uw persoonlijke situatie en gezondheid spelen een grote rol bij de keuze voor een zorgverzekering.

Regio Salland zorgverzekeraar

Vindt u het belangrijk dat uw zorgverzekeraar kleinschalig is en zich bezighoudt met de kwaliteit van de zorg? Dan kan een regionale verzekeraar voor u de oplossing zijn. In de provincies Gelderland en Overijssel is dit zorgverzekeraar Salland. Salland zorgt al 150 jaar lang voor een verzekering met een eerlijke premie. We hebben als doel dat iedereen gebruik kan maken van de beste zorg, het liefst zo dicht mogelijk bij huis. Daarnaast willen we dat u een zorgverzekering kunt vinden die zo goed mogelijk aansluit. Daarom bieden we vier aanvullende- en drie tandartsverzekeringen.

Zorgverzekering orthodontie

Heeft u een kind dat volgend jaar een beugel nodig heeft? Een aparte zorgverzekering orthodontie is er niet, maar u kunt hiervoor wel een tandartsverzekering afsluiten. Kinderen onder de 18 jaar zijn automatisch met u meeverzekerd en krijgen hiermee de kosten voor orthodontie vergoed. Wanneer u als volwassene behandeling nodig heeft bij een orthodontist, dan wordt dit in de meeste gevallen niet vergoed. Er zijn wel uitzonderingsgevallen, bijvoorbeeld als de behandeling medisch noodzakelijk is. Deze uitzonderingen kunt u vinden op onze website. Heeft u nog vragen, dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

https://www.salland.nl/

Gerelateerde artikelen

Leer jezelf kennen bij de haptonoom in Haarlem

Verloskundigenpraktijk in Zetten stoomt je klaar voor het ouderschap

De voordelen van haptonomie Haarlem