Hapasbar
Image default
Zorg

Kies voor haptonomie in Haarlem

Heeft u onlangs iets gelezen over behandelingen haptonomie in Haarlem? Of heeft iemand in uw omgeving baat gehad bij haptonomie in Haarlem en heeft hij of zij dit met u gedeeld? Op welke wijze u ook over haptonomie in Haarlem gehoord heeft, het heeft u nieuwsgierig gemaakt. Daar haptonomie een mensvisie is, zijn de opvattingen hierover zeer uiteenlopend. Er zijn mensen die oprechte interesse hebben in haptonomie en mensen die het maar gek en zweverig vinden klinken. Wanneer u tot de eerste groep behoort, is het maken van een afspraak voor haptonomietherapie in Haarlem een goede optie.

Wat is haptonomie nou precies?

Zoals gezegd is haptonomie een mensvisie. Het is dus een opvatting die bepaalde mensen hebben met betrekking over de mens als persoon. Haptonomie focust zich op gevoel en lichamelijk contact. Bij haptonomie in Haarlem staat het gevoel centraal. Er wordt tijdens haptonomietherapie de focus gelegd op de bewustwording van ons gevoel. We handelen veelal op basis van wat we denken en verliezen daarbij ons gevoel omtrent bepaalde situaties vaak uit het oog. Haptonomie Haarlem helpt u meer te handelen vanuit uw gevoel. U zult door haptonomie Haarlem meer inzicht krijgen in uw eigen gevoel en u zult dit gevoel samen met de therapeut analyseren.

De kracht van uw zintuigen

Wij mensen hebben de gewoonte om te handelen vanuit ons rationele denken, vanuit ons verstand. Deze manier van denken is door de tijd heen zo gecreëerd in onze samenleving. Iets wat eigenlijk heel tegennatuurlijk is. Van nature voelen we namelijk altijd iets bij bepaalde situaties, maar ons verstand drukt deze gevoelens veelal weg. Door te kiezen voor haptonomie in Haarlem, kiest u voor uw gevoel. U leert hier meer terug te gaan naar de basis en weer daadwerkelijk te voelen en te ervaren wat uw gevoel u in bepaalde situaties vertelt. Kies voor haptonomie in Haarlem, kies voor uw échte ik.