Hapasbar
Image default
Eten en drinken

Betaalbare Mediterrane levensmiddelen

Vaak zijn producten dat uit het buiten land worden geïmporteerd heel duur en voor de meeste mensen niet betaalbaar, maar dit verandert wel wanneer je online boodschappen gaat doen. Online zijn boodschappen veel goedkoper en zo kun je dus ook betaalbare Mediterrane levensmiddelen kopen. 

Online winkels zonder fysieke winkel zijn veel goedkoper en je bespaart er minimaal 20% op je boodschappen. Dit komt doordat online winkels veel minder kosten hebben en dus sneller winst halen uit hun omzet. Ze kunnen Mediterrane levensmiddelen veel goedkoper verkopen en toch meer winst behalen dan de fysieke winkels. Dit heeft in de afgelopen jaren ervoor gezorgd dat steeds meer mensen online hun boodschappen doen. Een bekende online winkel voor boodschappen is Picnic.

De grote Nederlandse supermarktketens willen hier natuurlijk ook een graantje meepikken en hebben nu ook allemaal online winkels waar je boodschappen kunt doen. Het verschil is echter wel dat deze niet goedkoper zijn, want supermarktketens zoals Jumbo hebben ook fysieke winkels. De kosten die ze maken blijven dus net zo hoog en zo kunnen ze boodschappen niet goedkoper aanbieden. Picnic zonder fysieke winkels is daarom veel goedkoper dan Jumbo, zelfs in de A-merken is Picnic veel goedkoper dan de concurrenten met fysieke winkels.

hallalmeatcompany.nl

https://www.jumbo.com/inspiratie/italiaanse-keuken