Hapasbar
Image default
Beauty en verzorging

Wil je je Extentions hergebruiken?

 

Extensions van Remy hair hergebruiken, het is iets wat een goed idee. Waarom zou je er namelijk voor moeten kiezen om de extensions van Remy Hair na amper één keer al weg te gooien wanneer je ze gewoon nog verder kunt gebruiken? Op financieel vlak kan extensions hergebruiken sowieso erg interessant zijn.  De belangrijkste reden waarom veel vrouwen interesse hebben in extensions van Remy hair te hergebruiken is dat het veel goedkoper is. Het is namelijk een behoorlijk stuk voordeliger om enkel en alleen de wax te vervangen dan een compleet nieuwe extensions van Remy Hair te kopen.  Hoe kun je dan de extentions hergebruiken en wat zijn de andere voordelen?

Hoe kun je extensions hergebruiken?

Hoe kun je dan precies de extentions van Remy hair hergebruiken? Knip de oude wax van de bestaande extensions af, zorg dat je een klein randje laat zitten zodat de extension bij elkaar blijft zitten. Neem een beetje nieuwe wax en leg de extension van Remy Hair er in.  Maak gebruik van een warmte tang om het nieuwe wax samen te smelten met de extension. Je kunt hierbij eventueel ook een plukje van je eigen haar gebruiken zodat het nog sterker en langer blijft zitten. Dit is de meeste makkelijke mannier. Je kunt het ook doen door gebruik te maken van een lijmpistool met keratine sticks. Dit is alleen wel slechter voor het haar.

Voordelen van extensions hergebruiken

Het hergebruiken van extentions van Remy hair heeft dus als groot voordelen dat het goedkoper is. Het kopen van nieuwe of keratine sticks is een stuk goedkoper dan in vergelijking met het aanschaffen van geheel nieuwe extensions  van Remy Hair. Daarnaast is er ook nog het duurzame aspect. Met een goede verzorging gaan de extentions van Remy hair veel langer mee. Zo heb je ook nog eens veel langer plezier van een bos mooi haar.