Hapasbar
Image default
Woning en Tuin

De beste afwerkmaterialen voor de doe-het-zelver en professional

Ga je zelf de badkamer, het toilet of de keuken betegelen? Deze klus is goed zelf uit te voeren. Het is wel belangrijk om het juiste materiaal te gebruiken. Op Egaline Online vind je voor diverse ondergronden en wanden diverse flexibele tegellijm soorten. Zo is er de Atlas tegellijm. De Atlas ATUT is te gebruiken voor tegels, keramiek en natuursteen. Dit product is eenvoudig aan te maken met water en heeft een goede uitvloeiing. De Atlas Elastyk kun je gebruiken voor het tegelen van de badkamer of het terras. Deze tegellijm is water- en vorstbestendig waardoor deze zowel binnen als buiten gebruikt kan worden. Ook kun je dit product gebruiken in combinatie met vloerverwarming.

Egaliseren van je ondervloer

Voor het egaliseren van je ondervloer heb je egaline nodig. Met deze egalisatiemortel kun je jouw ondervloer egaliseren en draagt bij aan een strak eindresultaat. Na egalisatie kun je de vloer makkelijker leggen. Op Egaline Online vind je diverse soorten egaline van de merken Atlas, Egalite, Excel en Kiesel. De Atlas sms 30 kun je gebruiken in combinatie met tegels, PVC-vloer, laminaat en parket. Dit materiaal verspreid zich goed en is beloopbaar na 4 uur. In de eerste 40 minuten is het nog mogelijk om eventuele fouten te herstellen.

Op Egaline Online vind je egaline voor het egaliseren van verschillende ondervloeren. Zo hebben ze onder andere:

  • egaline voor gipsgebonden vloeren
  • egaline voor betonvloeren
  • egaline voor houten vloeren
  • egaline voor tegelvloeren
  • egaline voor vloerverwarming
  • egaline voor badkamervloeren

Voor doe-het-zelver en professional

De producten op Egaline Online zijn geschikt voor doe-het-zelvers als professionals. Ook als je voor een groot project veel egaline nodig hebt, is het geen probleem om bij Egaline Online een grote bestelling te plaatsen. Als je voor 15.00 uur een bestelling doet, dan wordt deze de volgende dag al bij je bezorgd.

https://egaline.online/

Gerelateerde artikelen

Slotenmaker Den Haag: Sloten service 24/7

Interieuradvies in Arnhem voor een mooie woning