Hapasbar
Image default
Financieel

De waarheid over Nadelen van Litecoin

Het grootste nadeel van litecoïne in vergelijking met andere munten is dat het geen echte wereldwaarde heeft. Litecoins-waarde komt van zijn snelheid, en dit leidt tot de snelle toename van de waarde die optreedt bij andere munten. Dit is anders dan het reguliere goud en zilver dat wordt gewaardeerd op basis van het fysieke metaal waar ze van zijn gemaakt. Met Litecoin kan een transactie onmiddellijk zijn, maar de waarde niet. Andere munten, zoals vertapunt, werken onder een meer rigide set regels, en dit kan belangrijk zijn, afhankelijk van waar u aan het winkelen bent.

 

Er is ook geen real-time transfer of uitwisseling die optreedt in Litecoin. Je moet wachten op het netwerk om in te halen om een transactie door te nemen. Als u een site gebruikt die dit niet voor u doet, zal uw transactie worden uitgesteld. Dit soort sites brengen een transactiekosten in rekening voor elke transactie. Als u een van deze sites gebruikt, kunt u voorbereid zijn om een arm en een been te betalen.

 

Een ander nadeel van litecoïne is dat niet alle mensen die deze vorm van de transactie gebruiken, comfortabel zullen zijn.

Ook al zijn er veel plaatsen online waar je dit type transactie hebt gedaan, het is traag geweest om aan te vatten. Er zijn ook beveiligingsrisico’s, vooral wanneer u sites gebruikt die de huidige normen niet volgen. Dit omvat het hebben van te veel gebruikers of geen goede bescherming tegen hackers. Er zijn verschillende gevallen geweest waar hackers mensenaccounts hebben gewijzigd omdat ze vonden wat ze in hun account zagen. In veel gevallen wist de persoon die het incident heeft gemeld, zelfs niet eens dat de transacties werden gehackt totdat de transactiekosten verschuldigd waren.

 

Een belangrijk nadeel is de transactiekosten die voor elke transactie in rekening worden gebracht. Dit is eigenlijk hoger dan de transactiekosten voor sommige andere soorten munten. De belangrijkste reden hierachter is het feit dat het geen echte wereldwaarde heeft gehad. Het is gemaakt, zodat mensen een alternatief zouden hebben voor de traditionele valuta die wordt gebruikt in de Verenigde Staten. Litecoin is gemaakt als een upgrade naar de Amerikaanse dollar om te proberen een nuttiger optie te geven aan mensen.

Het was niet de bedoeling dat het de dollar kan vervangen, maar in plaats daarvan gedragen als iets dat in plaats daarvan wordt gebruikt.

 

Een van de grootste problemen waar de nieuwe gebruikers tegen liepen, is dat het erg moeilijk is om een verkoper te vinden die bereid is om het te accepteren. Ze willen het niet accepteren of niet accepteren vanwege de hoge waarde aan het begin. Ook houden de handelaren niet leuk om hun prijzen aan te halen, omdat de concurrentie ze opdoet. Vanwege deze redenen kiezen veel mensen ervoor om bij de standaardmunten te blijven.

 

Ondanks zijn nadelen is Litecoin nog steeds een kijkje waard. Op dit moment is het bijna tweemaal de waarde van de Amerikaanse dollar waard. Op dit moment wordt het door de meeste mensen niet gebruikt als een valuta, maar het kan in de toekomst zo worden. Er is potentieel voor de waarde van deze munt om in hoofdzaak te verhogen als er meer aandacht wordt getrokken. Als u geïnteresseerd bent in investeren, dan is dit misschien een goede munt voor u. Je zult waarschijnlijk geen grote winst maken, maar met de juiste hoeveelheid onderzoek, zou je in staat moeten zijn om goede kansen te vinden

Krijg meer informatie hier https://www.bitcoinmeester.nl/