Hapasbar
Image default
Eten en drinken

Catering in Amsterdam hoeft niet duur te zijn

In deze tijd is een catering tijdens een feest of gezellig samen zijn niet meer weg te denken. Van een catering wordt verwacht dat zij lekker eten op een professionele manier opdienen.  Bij de fijne catering in Amsterdam bent u terecht als het gaat om lekker eten. U bent bij de catering in Amsterdam terecht voor elke gelegenheid. Bij de catering in Amsterdam wordt u in de gelegenheid gesteld om uw eigen keus te maken uit een door ons aangeboden extra groot en gevarieerd assortiment. De catering in Amsterdam is u tot dienst voor zowel huis feestjes als grote bedrijven.  Zakelijke klanten kunnen door de catering in Amsterdam worden voorzien van een bedrijfslunch  of partycatering. Het meest bestelde bij ons zijn de buffetten, welke voor de klant heel makkelijk zijn, omdat de gasten op die manier zelf een keus kunnen maken wat ze willen eten. Over het wassen van vaat hoeft u zich geen zorgen te maken, u zet alles terug in de thermoboxen welke we voor u achterlaten.

Lunch catering in Amsterdam

De catering in Amsterdam zorgt voor alle hapjes, dranken en het opzetten van de bar en buffet. We helpen u graag bij de aankleding van het door u geplande evenement.Uw lunch kunt u bestellen bij de catering in Amsterdam voor een gezellige middag of een vergadering. De catering in Amsterdam bied u ook high tea of high wine voor een gezellige middag met uw vrienden of vriendinnen.  De catering in Amsterdam bied u de heerlijkste borrelhapjes en ook bestaat de mogelijkheid om uw eigen plateau met hapjes samen te stellen.

BBQ catering in Amsterdam

Een BBQ catering is ook mogelijk bij de catering in Amsterdam. We bezorgen de BBQ pakketten thuis of op het werk bij u. Indien u thuis of aan het werk wil BBQen, kunt u een BBQ kok inhuren, welke op locatie komt BBQen.  De gerechten worden door de BBQ kok gegrild, opgediend en afgeruimd, zodat u niet blijft zitten met de schoonmaak en afwas.