Hapasbar
Image default
Eten en drinken

Catering op maat in Purmerend

Voor elke gelegenheid biedt Your Choice Catering wel een gepaste optie. Van een gezellig etentje met familie, tot bedrijfscatering en barbecues, wij van Your Choice Catering in Purmerend bieden alles aan. Daarnaast zit in de prijs van de catering opties alles inbegrepen: BTW, serviesgoed, bestek en schoonmaakkosten. Tijdens je maaltijd hoef je je dus geen zorgen te maken over extra kosten en kun je genieten van onze heerlijke maaltijden.

Warme en koude buffetten 

Wat ons als cateraar onderscheidt van andere cateraars is onze optie om jouw buffet helemaal zelf samen te stellen. Hierbij heb je de keuze uit drie buffetten: een budget, party en fijnproevers buffet. Bij elk van deze buffetten kun je kiezen uit een lijst van gerechten, waarna wij deze gerechten voor je zullen bereiden. Naast de buffetten die je zelf kun samenstellen, hebben we ook enkele standaardbuffetten. Zo kun je kiezen voor een koude of warme maaltijd, een themabuffet of een buffet met smaken van over de hele wereld. Daarnaast bieden wij naast buffetten voor het diner ook dessert-, lunch- en tapasbuffetten aan.

Barbecue met beste vlees

Voor sommige mensen is het nooit te koud om te barbecueën en gelukkig zijn we het helemaal met hen eens. Of het nu midden in de zomer of hartje winter is, wij zullen voor jou een heerlijke barbecue bereiden. Heb je een bepaalde voorkeur voor vleessoorten? Ook dat is bij Your Choice Catering geen probleem. We bieden verscheidene barbecue catering pakketten aan: standaard, luxe en extra. Hierdoor kun je zelf kiezen wat er op jou feest geserveerd zal worden. Naast het heerlijke vlees, enkele bijgerechten en sauzen wordt er bij de barbecue ook standaard een gril, tafel voor saus en bijgerechten, borden, bestek en servetten bij geleverd. Zo heb je de heerlijke ervaring van een zalige, perfecte barbecue.

Private diner

Wanneer je geen buffet bij jouw feest wilt hebben en ook niet naar een luxueus restaurant wilt, is het inhuren van een privé chef voor een private diner dé oplossing. Your Choice Catering zorgt voor een professionele chef die voor jou het menu bereidt dat jij hebt samengesteld. Je kunt zoals bij al onze mogelijkheden kiezen uit verschillende gerechten, zoals een salade van kreeft met citroen boter (voorgerecht), lamsrack met mediterrane groenten en truffelpuree (hoofdgerecht) en in Grand Marnier geflambeerde Crêpes Suzette. Daarnaast kun je bij private diner ook nog eens kiezen hoeveel gangen de privé chef voor jou zal bereiden, hierbij kun je van 3 gangen + amuse tot wel 8 gangen + amuse.

Walking diner

Geef je een informele bijeenkomst en wil je niet dat iedereen op een vaste plek moet zitten, dan is Walking Diner geschikt. Bij het Walking Diner worden kleine gerechten geserveerd op statafels, waardoor jouw gasten ongestoord van tafel naar tafel kunnen lopen, terwijl ondertussen gesprekken op gang kunnen komen. Wij van Your Choice Catering bieden verscheidene opties voor het Walking Diner aan; exclusief en Chinees. Daarnaast kun je zelf enkele gerechten aanvragen, hierbij wordt de prijs met ons overlegd. Enkele gerechten die geserveerd kunnen worden zijn: ossenhaas in licht gekruide pepersaus met noedels, lam op 3 manieren bereidt op een spiesje, zeekreeftterrine in een nori jasje of gemarineerde eendenborst met een saus van bosfruit.

Heb je binnenkort een feestje en zoek je nog een cateraar? Ga dan nu naar www.yourchoicecatering.nl.

https://www.yourchoicecatering.nl/