Koop ether met PayPal – Aan de slag

Hapasbar

Heb je je ooit afgevraagd wat je moet doen met EETE? Het is een protocol dat wordt gecreëerd door het Ethereal-team. Ik weet zeker dat u zich ervan bewust bent dat het een groot potentieel heeft als een super slim contractplatform, evenals gebruikt in veel verschillende industrieën, waaronder financiën, software en web. Maar waar kun je ether kopen met PayPal? Lees verder om erachter te komen.

 

Om ETHEREUM met PAYPAL te kopen, moet u een Ether Wallet-account hebben. Dit is een speciaal type account dat precies zoals uw typische online bank of creditcardaccount werkt. Het mooie van deze accounts is dat ze een veilige en veilige manier bieden om geld te verwerken. Het geeft je ook de mogelijkheid om al je online transacties in realtime uit te voeren, wat betekent dat je niet hoeft te wachten op je geld om te wissen, en je hoeft je geen zorgen te maken over het maken van betalingen in het juiste moment.

 

U moet ervoor zorgen dat u Ether koopt met Paypal van een gerenommeerde verkoper.

Er zijn veel verkopers die er zijn, maar helaas zijn niet allemaal betrouwbaar. Sommigen van hen kunnen nep zijn, proberen je te connemen om je geld uit te geven. Anderen zullen echt zijn, maar werken alleen binnen een bepaalde niche. Als u van plan bent te investeren in dit soort Smart Contract-technologie, wilt u een plaats vinden die u weet dat u kunt vertrouwen.

 

De tweede stap om te kopen met PayPal is om jezelf een eetherhandelaar te krijgen. Dit is een virtuele tool waarmee u uw transacties automatisch kunt doen. Ze bieden u de EETE-marktgegevens en kunt u kiezen en kiezen welke valuta’s die u wilt ruilen.

Wanneer u uw online transacties doet, hoeft u alleen maar een bestelling te activeren.

 

Omdat je niet op de computer hoeft te zitten om alle transacties uit te voeren, bespaar je veel tijd. De meeste handelaren die met PayPal kopen, nemen een paar dagen af en genieten van hun dagelijkse activiteiten terwijl ze wachten tot het geld binnenkomt. Ze vinden het niet erg om een klein beetje van hun vrije tijd voor de computer uit te geven, omdat het niet zo veel van een spanning op hun zenuwen zal zijn.

 

Ten slotte moet je begrijpen hoe de EETHER-markt werkt. Het opereert op twee niveaus. Op fysiek niveau kopen en verkopen en verkopen ether aangezien de prijs op en neer gaat. Op virtueel niveau verzilt de kopers in hun ether voor contant geld, en de verkopers verzamelen geld van de kopers. Kortom, alles draait om de prijs en hoe snel het beweegt.

Klik hier Bitcoinmeester