Hapasbar
Image default
Aanbiedingen

Nieuwe vloer? Kies een vloer van PVC!

Een nieuw huis of een nieuwe woning betekent vaak dat je wat kleine renovaties doet voordat je gaat verhuizen. Op die manier kun je jouw eigen smaak terug laten komen in de interieurstijl. Denk aan een mooi behang op de muren of een leuke nieuwe vloer. Tegenwoordig is er een brede keuze uit de verschillende soorten vloeren. Misschien gaat jouw voorkeur wel uit naar laminaat, parket of een houten vloer? Maar, er is ook een optie die snel vergeten wordt, namelijk een PVC vloer. In deze blog hebben wij de voordelen van PVC voor je op een rijtje gezet.

Dit moet je weten over PVC

Zoals de naam verklapt wordt een vloer van PVC van PVC gemaakt, een kunststof dat uit verschillende lagen polyvinylchloride bestaat. De technieken zijn vandaag de dag zo goed, dat je PVC nauwelijks meer van echt hout kun onderscheiden. Je profiteert daarnaast van het voordeel dat je een ruime keuze hebt uit verschillende kleuren, texturen en stijlen. Daardoor lijkt het net echt! Ook het PVC kan in een sierlijk patroon gelegd worden. Denk aan een visgraat legmotief, dat vaak bij laminaat gebruikelijk is.

Voordelen van PVC

Het materiaal is erg sterk en bestendig waardoor het jarenlang meegaat. De levensduur is bijvoorbeeld veel langer als dat van laminaat. Door de sterke toplaag is het PVC krasbestendig en slijtvast. Handig als je kleine kinderen en/of huisdieren hebt! Ook het onderhoud is een fluitje van een cent, omdat het materiaal naadloos op elkaar aansluit. PVC is ideaal om te combineren met een vloerverwarming, omdat het de warmte goed doorlaat. Ook werkt het geluiddempend, zodat ook je onderburen geen overlast van jou zullen ervaren.

Koop jouw PVC vloer gemakkelijk online

Ben je overtuigd dat een PVC vloer echt iets voor jou is? Dan adviseren wij om eens een kijkje te nemen bij een partij als Bebo Parket. Hier vindt je een ruim assortiment aan vloeren van PVC, maar ook diverse andere materialen. Check snel het aanbod en wie weet heb jij binnenkort een mooie nieuwe vloer in huis liggen.

 

https://www.beboparket.nl/

Gerelateerde artikelen

Tips hoe je je fiets leuk kunt decoreren

Deze items kunnen u helpen met zelfstandig thuis wonen

Black box voor webontwikkeling: hoe u aan een project in een bureau begint te werken