Hapasbar
Image default
Aanbiedingen

Deze items kunnen u helpen met zelfstandig thuis wonen

Aan ouder worden ontkomt niemand, maar het is wel handig om op uw oude dag nog zo comfortabel en zelfstandig mogelijk te wonen. Zelfstandig wonen is heel erg fijn, zo bent u niet afhankelijk van anderen. Dit is handig wanneer u niet de hele dag mensen in de buurt heeft om u te helpen met alledaagse taken zoals douchen, aankleden en toiletteren. In dit blogartikel vertellen we u over drie hulpmiddelen die u thuis eenvoudig kunt gebruiken.

Handige en praktische zorgmiddelen voor aan huis koopt u op https://www.zorgmiddelenaanhuis.nl/.

Scootmobiel

Wanneer u moeite heeft met het afleggen van grotere afstanden, is het wellicht een goed idee een scootmobiel te overwegen. Het is misschien niet heel fijn dat uw mobiliteit achteruit loopt, maar dit hoeft absoluut geen groot probleem te vormen. Waar u vroeger gemakkelijk naar de supermarkt of de bakker liep, kan dit eigenlijk net zo eenvoudig met behulp van een scootmobiel. Een scootmobiel is een erg handig hulpmiddel, omdat u hier geen rijbewijs voor nodig heeft. U kunt ook nog kiezen uit verschillende varianten, zo valt er te kiezen uit een opvouwbaar model en vast model. Ook kunt u kiezen tussen drie of vier wielen. Een scooter met drie wielen is extra wendbaar, terwijl een scooter met vierwielen net iets steviger aanvoelt.

Hulpmiddelen voor de badkamer

Er zijn verschillende hulpmiddelen beschikbaar voor in de badkamer. Kunt u bijvoorbeeld moeilijk van het toilet opstaan? Dan kunt u ervoor kiezen om een toiletverhoger te gaan gebruiken. Een toiletverhoger is een soort kussen dat ervoor zorgt dat u net wat hoger zit. Zo zit u minder diep en staat u gemakkelijker op. Toiletverhogers hebben een universeel design en passen op zowat elke standaard pot. Andere hulpmiddelen voor in de badkamer zijn krukjes voor in de douche of het bad. Zo zorgt u ervoor dat u steviger staat tijdens het nemen van een bad of onder de douche, dit voorkomt het uitglijden. Al deze hulpmiddel vindt u bij www.zorgmiddelenaanhuis.nl/

https://www.zorgmiddelenaanhuis.nl/

Gerelateerde artikelen

Wat is visgraatlaminaat?

Koffie cocktails

Nieuwe vloer? Kies een vloer van PVC!