Hapasbar
Image default
Mode en Kleding

Unieke schoenen bij Shoelia

Bij Shoelia in Veenendaal en Groningen vindt u unieke dames- en herenschoenen van het Spaanse schoenenmerk Pepe Milan. Bij ons in de winkel vindt u het grootste assortiment aan Pepe Milan schoenen van Nederland en daarom zit er altijd een perfect paar voor u tussen. Wij werken al ruim zes jaar samen en wij doen ons werk nog met veel liefde en passie.

Pepe Milan schoenen bij Shoelia

Onze liefde voor Pepe Milan schoenen bij Shoelia is ontstaan nadat wij op zoek waren naar excentrieke en unieke schoenen. Niet standaard schoenen maar een paar met vrolijke kleuren en unieke dessins. Eenmaal kwamen wij terecht bij het Spaanse merk Pepe Milan en een nieuw concept was geboren. Het merk startte in de jaren veertig toen opa Milan schoenmaker was in het Spaanse Almansa. Het concept ontstond omdat Milan het belangrijk vond om comfortabele schoenen te maken die er ook nog eens uniek uitzagen. Inmiddels hebben zijn kleinkinderen het familiebedrijf overgenomen en ook zij delen die liefde voor gedetailleerde en kleurrijke schoenen.

Waarom het merk Pepe Milan?

Bij ons in de winkel vindt u een zeer bijzondere collectie aan heren- en damesschoenen. U vindt paren met bloemenprintjes, dierenprints en diverse andere kleurrijke dessins. Alle schoenen van Pepe Milan zijn volledig handgemaakt met zeer kwalitatieve materialen. Naast dat u enorm unieke en mooie schoenen aanschaft, krijgt u ook nog eens die extra comfort die uw voeten wel kunnen gebruiken. Onze gehele collectie is met zorg en liefde uitgezocht waardoor u uit vele prachtige dessins kunt kiezen. Op deze manier zit er altijd een geschikt paar voor u tussen. De schoenen zijn vervaardigd uit zacht geiten- en/of kalfsleer waardoor de binnenkant erg zacht aanvoelt en extra steun biedt aan uw voeten. De pasvorm is zeer fijn en valt daardoor soepel. U kunt uw paar dus eenvoudig aantrekken zonder te veel gedoe. Bovendien bevatten alle paren een zeer kwalitatieve leren zool met een laag die slijtage tegengaat. Mocht u toch niet uw perfecte paar kunnen vinden dan kunt u er ook nog voor kiezen om uw eigen schoenen te ontwerpen. Voor meer informatie kunt u een kijkje nemen op onze website.