Hapasbar
Image default
Mode en Kleding

Juwelier nabij Nijmegen: Hoe kies ik de juwelen voor mijn bruiloft?

Als we denken aan de stijl van een bruid op haar trouwdag, is het eerste wat in gedachten komt, zonder twijfel, de jurk van de bruid. Maar naast de jurk moeten we rekening houden met veel andere dingen die dit kostuum perfect aanvullen, waardoor het nog specialer wordt. 

Dit is het geval voor juwelen, die op de best mogelijke manier moeten worden gekozen om het perfecte resultaat te verkrijgen. Leer hoe je een juwelier nabij Nijmegen kiest voor je bruiloft en hoe je op je grote dag kunt schitteren.

Denk aan de trouwjurk: soort halslijn en kleur

Het eerste waar u rekening mee moet houden bij het kiezen van een juwelier nabij Nijmegen is om na te denken over het model van de jurk die u gekozen heeft. Een model met een volumineuze rok is niet hetzelfde als een lichaamsdichte jurk. Daarom is het van essentieel belang om te weten welke juwelen het meest geschikt zijn voor deze modellen.

Soort halslijn:

Hart halslijn – Als u gepassioneerd bent over het hart halslijn, waardoor de nek vrij is, vermijd dan grote en zeer uitgebreide sieraden. Draag sieraden met fijne of kleine steentjes die vergezeld gaan van de bijbehorende oorbellen. 

Vierkante halslijn – Kies een halsketting die niet langer is dan de halslijn zelf, omdat deze enkele centimeters hoger moet zijn. Het ideaal is om te kiezen voor een ketting met kleine steentjes.

Asymmetrische halslijn – Als de gekozen jurk een eenvoudige snit heeft, kunt u een beetje brutaler zijn en meer opvallende oorbellen dragen. Anders, als het model veel details of andere accessoires heeft, zijn de beste optie de kleine stukjes.

Kleur van de jurk:

Als je jurk wit is, kies dan voor glanzende metalen zoals witgoud, zilver of platina die gecombineerd kunnen worden met pareldetails. Als u een beige jurk hebt gekozen, is goud de beste optie, omdat het de kleur van de stof benadrukt. Geelgoud, gepolijst zilver en edelstenen zijn ideaal voor champagnekleurige trouwjurken.

Tot slot, als u een persoon bent die graag vernieuwt en een roze of pastelblauwe jurk heeft gekozen, dan kunt u kiezen uit rosé gouden, platina- of diamanten trouwringen.