Hapasbar
Image default
Mode en Kleding

Waarom kies je voor een strandtas als je naar de zee gaat?

Waarom kies je voor een strandtas als je naar de zee gaat?

 

Een dagje naar de zee, wat neem je dan allemaal mee? Een grote tas is toch wel nodig hoor als je een dagje naar de zee gaat. Helemaal als je echt van plan bent een hele dag naar het strand te gaan. Maar wat neem je dan allemaal mee dat je een hele grote tas mee neemt naar het strand> In deze blog lees je alles over wat je allemaal nodig hebt om een dagje naar het strand te gaan. 

Ik ga naar het strand en ik neem mee?

Om te beginnen is het slim om alles eerst klaar te leggen voordat je alles in je tas gaat stoppen. Zo kun je voordat je alles in de tas stopt nog een keer nalopen of je alles wel mee hebt genomen. Ook kun je dan beter bepalen welke tas je mee wil gaan nemen naar het strand.

Het eerst dat je klaar moet leggen is natuurlijk zonnebrandcrème. Als je een dagje naar het strand gaat is dat een ding dat absoluut niet mag ontbreken in je tas. Naast een extra handdoek natuurlijk, want zeg nu zelf, het is niet lekker als je jezelf moet afdrogen met dezelfde handdoek als die je ook in het zand hebt liggen? Een extra handdoek mag dan ook absoluut niet ontbreken in je strandtas groot.

 

Eten en drinken op het strand

Als je naar het strand gaat is het belangrijk dat je genoeg te drinken mee neemt. Vooral water is heel erg belangrijk. Je moet wel een behoorlijke tas meenemen, portemonnee tasjes of een clutch tas voldoen niet om mee te nemen naar het strand. Zie je al voor je hoe je dan al die spullen en je eten en drinken daar in mee zou moeten nemen? 

 

Het is wel verstandig om een klein koeltasje mee te nemen in je strandtas waar je je eten en drinken in mee kan nemen. Zo voorkom je dat je eten en drinken niet meer lekker is als je zover bent om een hapje en een drankje te gaan nemen. Op een warme zomerdag is niets zo lekker als een lekker koud flesje water of blikje frisdrank.

 

Neem niet te veel geld mee naar het strand, hiermee voorkom je dat je dat kwijt kan raken of dat het weggenomen wordt als jij lekker in de zee ligt te dobberen. 

Gerelateerde artikelen

Wat is Birckenstock?

Juwelier nabij Nijmegen: Hoe kies ik de juwelen voor mijn bruiloft?

Unieke schoenen bij Shoelia