Hapasbar
Image default
Bedrijven

Outplacement Deventer: ook de heer van Lent is zeer tevreden

Fijne outplacement Deventer. Ook zon- en feestdagen worden door de gasten van de camping zeer intensief gevierd. U en ik gaan één feest als voorbeeld bij de hoorns vatten. Of beter gezegd bij de oren pakken want het gaat om het ieder jaar terugkerende paasfeest. Een heel groot feest waarbij de paashaas een heel erg grote centrale rol speelt. Er zijn veel mensen die het verschil tussen een haas en een konijn niet zo heel goed weten. Daarom hier bij deze een steuntje in de rug. Outplacement Deventer.

Een haas is groter en sneller dan een konijn.

Outplacement Deventer. Ik heb ooit op de basisschool een mooie les gegeven over de haas en het konijn. Wat zijn de verschillen tussen de haas en het konijn? Een haas is een stuk groter dan een konijn. De haas leeft alleen in het wild, er zijn geen tamme hazen. Maar er zijn wel tamme konijnen. Konijnen die door mensen worden gehouden en vaak in een kooi of in een hok zitten. Allemaal heel mooi natuurlijk maar deze tamme konijnen moeten wel goed verzorgd worden. Dat is belangrijk Outplacement Deventer.

Een haas kan haken slaan, een konijn kan dit niet

Outplacement Deventer. Het hok of de kooi moet natuurlijk netjes worden schoongemaakt. En behalve dat moet er tijdig worden gezorgd voor voldoende eten en drinken. Een ander verschil tussen de haas en het konijn is dat de haas woont in een kuil op de grond. Zo’n kuil heet een leger. Het konijn woont in een hol en graaft veel gangen onder de grond. Nog een verschil is dat een haas in volle vaart zogenaamde haken kan slaan. Dus plotseling slaat de snelle haas linksaf of rechtsaf. Bijzonder knap. Outplacement Deventer.