Voor revalidatie naar de Fysiotherapie in Zeist

Hapasbar

De fysiotherapeuten van Fysiotherapie in Zeist staan voor u klaar om vervelende klachten proberen te verhelpen. Als het moet kunnen ze vrij snel een afspraak inplannen zodat u gauw geholpen kunt worden. Bij Fysiotherapie in Zeist zijn de lijntjes kort en kennen ze hun patienten allemaal persoonlijk. Voor allerlei klachten kunnen ze een behandeling starten, en zijn de tarieven die ze hanteren bij Fysiotherapie Zeist heel redelijk. Vaak krijgen de patienten ook een deel vergoed van hun ziektekostenverzekering. Of ze moeten de eerste 20 behandelingen zelf betalen, en daarna worden de rekeningen van de Fysiotherapie vergoed door de ziektekostenverzekering.

Niet elke fysiotherapeut is een goede fysiotherapeut

Bij Fysiotherapie Zeist werken uitsluitend fysiotherapeuten met alle benodigde opleidingen en trainingen. Vaak zijn ze ook nog gespecialiseerd in een bepaalde richting. Zodra er een diagnose gesteld is van de behandeling waar de patient het meeste baat bij zou hebben wordt er gekeken bij welke fysiotherapeut de patient het beste geholpen zou kunnen worden. Het uiteindelijke resultaat telt zwaar bij Fysiotherapie in Zeist. Het is heel belangrijk dat er zo veel mogelijk patienten met een tevreden gevoel terug kijken op hun behandelingen bij de fysiotherapeut. En dat ze klachtenvrij zijn, of zo goed als klachtenvrij. Niet elke klacht kan helemaal verholpen worden. Ens ommige behandelingen duren lang, soms wel een jaar. Bij bijvoorbeeld een knie-operatie duurt het lang voordat de patient de knie weer normaal kan gebruiken, en de stijfheid verdwenen is. Dat vereist wekelijks oefeningen bij de fysiotherapeut en daarnaast nog thuis flink oefenen. Dan gaat er zomaar een jaar voorbij.

Wij willen vaak te snel weer als vanouds verder met ons leven, en geven ons lichaam niet altijd de tijd om te herstellen. Terwijl dat echt noodzakelijk is, om er uitgebreid de tijd voor te nemen.