Hapasbar
Image default
Entertainment

Kamer per uur huren in de omgeving

Bent u opzoek naar een kamer om voor slecht een paar uur te huren? Dat kan bij ons. Wij begrijpen als geen ander hoe thuis werken in quarantaine niet de resultaten levert die u van uzelf gewend bent. Wanneer uw partner een schoon huis verwacht, de hond moet worden uitgelaten en de kinderen aandacht willen komt er weinig van het werken. Daarom bieden wij u nu de mogelijkheid om voor en paar uur een kamer te huren. Op deze manier kunt u even tot u zelf komen en in alle rust uw werk afmaken. De kamers zijn dagelijks van 07.00 uur in de ochtend tot 22.00 uur in de avond beschikbaar. Binnen deze tijd kunt u een kamer per uur huren. 

Prijzen

De prijzen van een kamer per uur huren hangt ervan af wat u allemaal in de kamer wilt aan faciliteiten. Wanneer u ook gebruikt wilt maken van het wifinetwerk en/of van de televisie ligt de prijs hoger dan wanneer u alleen het bureau wenst te gebruiken in de kamer. Elk bureau is voorzien van een stopcontact en een bureaulamp. Wij leggen tevens een pen, kladblok en een fles water voor u klaar. Dit zit altijd in de prijs inbegrepen. Wilt u extra accessoires op uw bureau? Geen probleem, geef dit even aan en wij regelen het. U heeft keuze uit onder andere markeerstiften, een liniaal, een passer, potloden met gum, een puntenslijper et cetera. 

Roomservice

Wanneer u een kamer per uur huurt kunt u ook gebruik maken van onze roomservice. Op de kamer, die u per uur huurt, ligt een menu klaar. Het menu bestaat uit diverse lunch- en dinergerechten. Wij kunnen tevens rekening houden met allergie- en dieetwensen. Vergeet dit niet aan te geven. U kunt tevens de drankenkaart op uw bureaudesk vinden.

 

Gerelateerde artikelen

Een coverband op je bruiloft?

Vrijgezellenfeest strand: regel een onvergetelijk feest in Scheveningen

Je horoscoop en de dag en nachtkant van je karakter