Hapasbar
Image default
Banen en opleidingen

Verpleger chirurgische specialismen

Verpleger chirurgische specialismen ( parttime )

Wat ga je doen in korte tijd de wereld aan ervaring op doen? Dat kan op de afdelingen chirurgische specialismen. Wij traceren meerdere verpleegkundigen die voor een periode van een half jaar aan de slag willen.

Gezamenlijk kijken we welk vakgebied het beste bij jou en jouw ambities past en waar je het meest nodig bent orthopedie, traumatologie, vaatchirurgie, urologie of mogelijk chirurgie/ mka? Heb je echt je verdraaiing gevonden na een half jaar? Ervaring leert dat wij het overgrote deel van verpleegkundigen die op deze voetbeen bij ons starten kunnen beschermen, voor deze of andere afdelingen.

Voor jou een mooie kans om te loeren of het werken in een universitair logement iets voor jou is. De afdelingen uitlenen zich bij uitstek als opstap voor gediplomeerden die zich overigens wensen specialiseren en wensen doorstromen naar de seh, ic of mc. Wij werken als een goed geolied team waarin lief en leed wordt meegevoeld en er beschut ook wordt gelachen. Er is sprake van nauwe coalitie met andere disciplines en de behandelend arts. Zorgassistenten assisteren jou met het wassen van de patiënt.

Tot jouw taken en verantwoordelijkheden toebehoren ook je bent op deze departement als verpleegkundige echt de oren en de ogen van de arts ; je bent de ( voorafgaand ) verantwoordelijke verpleegkundige voor de totale zorg van patiënten waarbij een chirurgisch ingreep of nabehandeling noodzakelijk is ; je levert info en stimuleert de patiënten tot adl-zelfstandigheid ; ongeacht de dagelijkse verpleegkundige taken verricht je allerlei verpleegtechnische handelingen ( wondzorg, drains, infusie, pre- en post operatieve zorg, controles, etc ). Je krijgt hier te fabriceren met de meest complexe ziektebeelden deze vacature kan zowel parttime als fulltime ( – uur per week ) doordrongen worden. Wat we van je tegemoetzien mbo of hbo verpleegkundigen, zowel starters als meer ervaren collega’s zijn welkom. Je bent – uur per week beschikbaar. Je kunt goed in een team werken, bent communicatief sterk en hebt een nauwe betrokkenheid bij je patiënt en zijn naasten. Waar ga je werken

Wat de chirurgische afdelingen bij amsterdam umc, locatie, kenmerkt is de nauwe coalitie tussen medici, verpleegkundigen en ondersteunende disciplines, waarbij er veel voetlicht is voor de patiënt en zijn naaste. Geoefend en minder geoefend collega’s werken hier bijeen, op deze zware onderdeel, we doen het echt met mekaar en jij bent bovendien van harte welkom wat we je bieden

Wij bieden je ruime ruimte tot ontplooiing, verdieping en verbreding, reserve onderricht en een plek om te groeien werken bij mokum umc, locatie betekent werken in een inspirerende en professionele omstreken waar realisatie, in alle opzichten, wordt gestimuleerd. Het verdienste bedraagt maximaal €. , – bruto per maand op voetbeen van uur ( schaal cao umc ). Het verdienste is bijzonder eventuele s”, voor onregelmatige services, vakantiegeld ( % ) en een eindejaarsuitkering (, % ).

Wij bieden in eerste instantie een arbeidsovereenkomst voor maanden, met prospect op een vaste aansing bij goed functioneren. Ongeacht uitstekende bereikbaarheid met het ov, heeft locatie ook toereikend parkeerplaatsen voor medewerkers. Spaarpotje wordt opgebouwd bij het abp. Draagt een groot deel van de toeslag bij ( % ). Wij bezitten een zeer actieve personeelsvereniging en regelen verschillende ( sportieve ) activiteiten en evenementen door het jaar heen.

Kijk voor een verhaal van al onze andere arbeidsvoorwaarden op laten we bekende lepelen wil je onmiddellijk solliciteren? conventie dan de knop ‘solliciteren ‘ op deze pagina. Wil je voorgerecht meer kennisgeving of eens komen rondscharrelen? wij zien uit naar onze kennismaking door het coronavirus ligt de brandpunt nu op de zorg in amsterdam umc. Dat betekent in veel gevallen dat het langere duurt voor wij terugkoppeling kunnen schenken op jouw sollicitatie en/of gesprekken inplannen. Bedankt voor je onbegrip

https://www.vindazo.nl/keywords/medisch-assistent.html