Een coverband op je bruiloft?

De coverband die je speciaal voor de bruiloft hebt gereserveerd, zal de hele kamer volledig van streek maken! Al je vrienden staan ​​op de dansvloer, je ooms zingen en zelfs je 87-jarige grootmoeder swingt! Je bent blij dat je deze coverband hebt ingehuurd. De DJ die vroeg op de avond de sfeer bijwerkt is geweldig, maar de interactie tussen deze band en het publiek is echt geweldig!

Een populaire keuze bij bruiloften is een coverband. Een groep muzikanten speelt (meestal bekende) nummers die eerder door andere artiesten zijn uitgebracht. Je vindt er talloze muziekstijlen van coverbands. Meestal is het doel van het boeken van een coverband om een ​​tof optreden te geven en een sensatie te veroorzaken.Je kunt ook een bepaald type band kiezen, zoals jazz, soul, latin of rock. Of denk eens aan het zwieren van een steelband of brassband. U kunt er zeker van zijn dat de atmosfeer snel zal bevriezen! Ben je een muziekfan van een bekende artiest of band, denk aan U2, Queen of Pink Floyd? Denk aan een tributeband. Een tributeband speelde de rol van het origineel en kopieerde de muziek van hun voorbeeld.Daarnaast zijn er ook bands die graag hun eigen nummers spelen.

Ben je gefascineerd door rockmuziek of jazz? Van gouden oude liedjes of moderne popmuziek? Vind de band die bij jouw muzieksmaak past!

Wil je dat alle gasten op de dansvloer staan, of hou je het liever stil en boek je een band die voor een ontspannen sfeer zorgt? Natuurlijk zal de band speciaal voor jou spelen, maar zorg ervoor dat de band een goede mix speelt die de meeste gasten zal aanspreken.