Hapasbar
Image default
Horeca

Heerlijke Catering in Enschede en omstreken

Heeft u binnenkort een evenement in of rondom Enschede en bent u opzoek naar een catering? Zoek dan niet verder, want u bent bij ons op het juiste adres. U geeft slechts aan waar u naar opzoek bent en wat u graag zou willen en wij bieden het aan. Hier in Enschede zijn wij al jaren bezig om goede kwaliteit te leveren aan onze klanten. Dat wij met een zeer ervaren catering team werken is geen nieuws. Onze catering in Enschede werkt professioneel, flexibel en klantgericht. Wij geven u de catering waar u om vraagt en meer. 

Producten

Wij staan voor u klaar en bieden een tal van gerechten voor elk evenement in en rondom Enschede aan. Van onze ambachtelijke broodjes, compleet voorzien van servetten en bestek, tot heerlijke hapjes voor een gezellige brunch tot een volledig buffet op uw locatie in en rondom Enschede. Wij bieden ook cadeaubonnen als u een geliefde een catering service in en rondom Enschede cadeau wilt maken. Misschien wilt u een middag lekker barbecueën in of rondom Enschede, u bent bij ons dan ook op het juiste adres. Onze catering regelt alles naar uw wens en doet er alles aan om u tevreden te stellen. 

De keuken

Onze keuken bestaat uit een variatie van een aantal gerechten. Vanwege onze hele goede contacten in en buiten Enschede, zijn wij voorzien van tal van verse producten. Als slagerij met goede contacten wordt ons vlees verzorgd van de best mogelijke producten, waardoor wij als catering onze klanten het beste kunnen aanbieden. Wij bieden een full catering service op locatie in en rondom Enschede, maar het is ook mogelijk om alleen het eten bij ons te bestellen en af te halen. Onze catering in en rondom Enschede speelt zich volledig in op uw wensen. Aarzel niet en contact onze catering voor uw evenement in en rondom Enschede.