Hapasbar
Image default
Horeca

Een horeca vaatwasser: Onmisbaar en praktisch

Je kunt een horeca vaatwasser niet meer wegdenken uit een moderne, professionele keuken. Probeer je maar eens voor te stellen dat een populair restaurant de afwasser honderden borden met de hand laat afwassen. Deze gedachte is eerder humoristisch dan realistisch. Arme afwasser! Als een restaurant enorme stapels afwas heeft is een vaatwasser een onmisbaar en cruciaal element van de keuken. Dat neemt echter niet weg dat er veel soorten horeca vaatwassers zijn. Wil je hier meer over te weten komen? Lees met een gerust hart verder voor betrouwbare informatie over de horeca vaatwasser.

Verschillende soorten horeca vaatwassers

Je hebt dus verschillende soorten vaatwassers die je op de markt kunt verkrijgen. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is er! Wat dacht je van een glazenspoelmachine? Of een doorschuifvaatwasser? Ook een pannenmachine is niet meer weg te denken uit het aanbod van vaatwassers. De verschillende soorten vaatwassers hebben andere kenmerken en zijn bedoeld voor ander soort producten.

Horeca vaatwasser: De glazenspoelmachine

Als je met name glaswerk wilt afwassen is een glazenspoelmachine je beste vriend. Voor glazen kun je bij glazenspoelmachines terecht. Voor je het weet blinken de bierglazen weer en is alles spik en span. Ook klein serviesgoed kan door deze machine worden schoongemaakt. Als je nooit meer last wilt hebben van glazen die hun glans verliezen, kun je een glazenspoelmachine overwegen. Dan is dit probleem verleden tijd!

Horeca vaatwasser: De doorschuifvaatwasser

Als je geen glazen wilt afwassen, maar juist enorme hoeveelheden afwas in hoog tempo schoon wilt krijgen, moet je bij een doorschuifvaatwasser zijn. Maak de machine vast aan een spoeltafel om het werktempo te verhogen. Je doet de afwas eenvoudigweg in een korf en haalt de korf door de machine heen. Een kind kan de was doen!

Horeca vaatwasser: De pannenwasmachine

Zoals reeds gezegd is een pannenwasmachine niet meer weg te denken uit een moderne keuken. Voor grote pannen moet je bij deze machine zijn. Hoe groot de schaal ook is, een pannenwasmachine is groot genoeg om de schaal schoon te maken. Ook korven en slagerij gereedschap kun je makkelijk kwijt in een pannenwasmachine.

Op zoek naar een horeca vaatwasser?

Ben je overtuigd van het belang van een horeca vaatwasser? Met behulp van dit handige overzicht moet je snel en eenvoudig kunnen bepalen wat voor vaatwasser bij jou past. Wil je alleen glazen schoonmaken? De glazenspoelmachine is perfect! Als je grote hoeveelheden afwas wilt afwassen kun je beter de doorschuifvaatwasser kopen. Heb je een enorme pan die je wilt schoonmaken? De pannenwasmachine sluit perfect aan bij jouw wensen. Er is dus voor ieder wat wils!

Tip: HorecaTraders.com

Gerelateerde artikelen

Een heerlijke BBQ Enschede eten

Heerlijke Catering in Enschede en omstreken

De lekkerste catering van Almelo en omstreken