Hapasbar
Image default
Woningen

Schréder inschakelen voor onze nieuwe straat

Wij hebben de hulp ingeschakeld van Schréder om een nieuwe verbouwde straat te voorzien van verlichting. Al een tijdje hebben we het idee om een bepaalde straat in de gemeente te verbouwen en her in te richten. Daarbij moeten ook de lantaarnpalen vervangen en opnieuw geplaatst worden. we hadden voor de rest al het project besproken met een bouwbedrijf, maar we hadden nog geen bedrijf gevonden die de verlichting in de straat bij ons kon regelen. Dus ik kreeg de taak om een selectie te maken van bedrijven. 

Als gemeente een goed bedrijf zoeken, zoals Schréder

We hadden een bedrijf, zoals Schréder, nodig voor dit project, anders hadden we een groot probleem. In die straat is er veel verkeer dat rijdt. Ook belangrijk verkeer dat goed in het donker de weg moet zien. Daarom hadden we een expert nodig op dat gebied en na een tijdje zoeken had ik een bedrijf gevonden. Ik kwam in contact met Schréder en vroeg of zij interesse hadden in een project. Samen met hen hebben we een kennismakings meeting gepland om daar meer dingen te bespreken over ons straat project. het waren aardige mensen met veel verstand van hun vak.

Blij met het resultaat

Na een goede meeting konden we concluderen dat ze zeker mee wilden werken aan het project. Ik was erg opgelucht dat het mij was gelukt en we gingen verder in de details over de verlichting. Daarna heb ik Schréder samengevoegd met het bouwbedrijf en hebben de alles verder afgehandeld en het project samen gedaan. Volgens het bouwbedrijf was hun samenwerking erg soepel en goed. Ze hadden een goede connectie en er waren geen conflicten. Nu is de straat helemaal klaar met verlichting en al. De gemeente is erg blij met hun nieuwe straat en kan nu weer een tijdje vooruit. 

Bezoek de website

Wilt u meer weten over de geweldige diensten van Schréder en meer? Bekijk dan eens de website van Schréder via www.schreder.com voor meer informatie over alle soorten projecten die zij al hebben gedaan en hoe zij uw project kunnen ondersteunen.