Hapasbar
Image default
Woningen

Restylen van je huis

Tover je huis om tot een waar paleisje!

De meeste mensen vinden het fantastisch, maar anderen vinden het een ware kriem: het restylen van je woning met gloednieuwe accessoires van de meest modieuze woonwinkels. Eyecatchers spotten waar de mond van je visite spontaan van open valt, dat is precies het effect dat veel mensen willen bereiken met het kopen van de mooiste interieuritems. Maar, wat zijn nou precies stijlen die je je huis kan aanmeten als je je huis een metamorfose laat ondergaan? Dat lees je hier! Als jij een van deze stijlen uitkiest voor je huis, dan weet je zeker dat het helemaal goedkomt en jouw huis straalt als een pareltje! Het restylen van je huis is nog nooit zo leuk geweest!

Een industriële stijl met robuuste meubels

Allereerst kan je gaan voor een stoere stijl. Je kiest meubels uit die er doorleefd uitzien, zoals een robuuste boekenkast waarin het hout gedeeltelijk bewerkt van is. Daarnaast kan je kiezen voor nogal lompe lampen die er vrij industrieel uitzien. Op deze manier creëer je het gevoel dat je huis eigenlijk nog niet helemaal af is, maar dat ziet er juist ontzettend gaaf uit! Het restylen van je huis heeft zo ontzettend veel voordelen: je kan alle kanten op!

Een romantische stijl met pastelkleuren

Als jij niet zo van het stoere bent, kan je ook voor een vrij romantische stijl kiezen. Dit zorgt ervoor dat je huis zacht en warm wordt, een plek waar je je altijd terug kan trekken als het je even te veel wordt. Verf de muren in lieve pastelkleurtjes, en leg een schapenvacht op de grond, voor lekkere warme voeten. Daarnaast kan je overal gezellige bloemetjes in schattige vazen plaatsen, maar ook gedraaide kaarsen doen het goed in een huis met een lieve romantische stijl!

Een edgy stijl met hippie accessoires

Sommige mensen kiezen juist voor een soort hippie-stijl om hun huis mee in te richten. De meeste mensen weten niet waar je moet beginnen met het restylen van je huis, maar het restylen van je huis is eigenlijk onwijs simpel als je weet waar je moet kijken en bij welke winkels je terecht kan voor een mooi exemplaar. Je kan daarbij gaan voor een edgy of bohemian stijl, waarbij het lijkt alsof je je op Ibiza waant. Je wordt helemaal zen van zo’n geweldig interieur. Denk hierbij aan schelpen fotolijstjes of aan een hangplant in een crochet netje: jouw huisje is helemaal ready voor de zomer met zo’n veelzijdig interieur als dit. Je kan natuurlijk ook voor een prachtig Perzisch tapijt kiezen waar je heerlijk op kan liggen. Ook de tuin mag niet vergeten worden: kies een luxe loungeset uit waar je de hele zomer op kan liggen of zitten, terwijl je van de zon geniet die op je gezicht straalt.