Security Engineer

Security Engineer

Een cyber security tactiek wat niet ingaat op endpoint bewaking, kan tegenwoordig niet gezien werd als een echte strategie. Endpoint security is voor organisaties van cruciaal bij werd, gezien de versterking qua diversiteit in malware.

Wat ga je doen?

Deze anatomie beweegt hierin mee en moeten hun klantenbestand maximaal beveiligen middels next-gen oplossingen. Als engineer zal je hier neerkomen in het netwerk & security team. Gezamenlijk met 5 andere goed geschoolde techneuten werk je ud dagelijks aan de 24/7 dekking van de end-points, gezien de huidige corona situatie is dit cruciaal.

Je bent dus overwegend met klanten bezig en bent de schalm tussen jouw team, de koper en de tak managed instituten ( die aansluitend support leveren vanuit het soc ). Naast end-point security oplossingen ga je aan de slag met firewalls ( palo alto ) en ben je onafgebroken bezig met de algehele beveiliging van de netwerken van de koper.

Wie ben je?

Hierbinnen deze functie is het vitaal dat je analytisch sterk bent en dat je het leuk vindt om klanten te aanprijzen op voetbeen van de analyses die jij maakt. Ook ben je in staat om verstaanbaar jouw raad over te brengen naar de gast toe. Voorts is het handig om over de volgende kennen te bezitten:

– bekende van netwerken en bijbehorende protocollen – bekende van next-gen firewalls en endpoint security oplossingen – goed in zowel de Nederlandse en Engelse taal

Wat mag je vooruitzien?

– salarisindicatie tot max. €5. 000,
– ( horig van kennis/ervaring )
– 24 vakantiedagen
– leasemogelijkheid
– pensioenregeling
– buigzaamheid ook om thuis te werken ( momenteel hoofdzakelijk thuis gezien de situatie )

Waar ga je werken?

Deze ambitieuze speler hierbinnen de cyber security globe lijnen zich op het aanbieden van managed security services naar klanten toe zowel nationaal als internationaal. Hun roeping is dan ook op het aanbieden van een garantie aan klanten waarbij een lek plaatsvindt, of anders oplossingen die hierop kunnen anticiperen. Overigens staat groei bij hun centraal. Dit beseffen zij door remedie van het aanbieden van gepersonaliseerde opleidingstrajecten, omdat zij van opinie zijn dat groei lancering bij de werkman.

Inwendig zijn zij nou met zo’n 60 man en bezitten zij een vrij open en informele cultuur. Die open cultuur is ook te zien aan het kantoor. Ik ben er zelf via geweest en dit is iets wat mij onmiddellijk opviel naar verontschuldiging van het proeven van de werksfeer.

https://nl.nieuwejobs.com/job/q/klanten-contact.html