Hapasbar
Image default
Zakelijke dienstverlening

Magento 2 specialist inhuren voor je website

Het Magento 2 platform biedt een aantal voordelen ten opzichte van zijn voorganger. Dit is de perfecte oplossing voor bedrijven die succesvol willen zijn in de huidige digitale wereld. Het biedt betere klantervaringen, snellere prestaties en schaalbaarheid. Veel e-commerce winkels hebben hun besturingssysteem al geüpgraded naar Magento 2. Er zijn echter nog steeds veel bedrijven die dat niet hebben gedaan. Als je twijfelt ofje jouw huidige Magento-winkel moet upgraden, blijf dan lezen om meer te ontdekken. Als je een eCommerce bedrijf heeft en je overweegt om te upgraden naar een nieuwere versie, dan zijn hier enkele goede redenen waarom het inhuren van een Magento 2 specialist gunstig zou zijn voor je bedrijf….

Meerdere functies

Het is duidelijk dat Magento 2 veel geweldige functies heeft. Het belangrijkste voordeel is dat het gebruik maakt van geavanceerde technologie. Ten tweede maakt het gebruik van open source code om de onderhoudskosten te verlagen. Ten derde heeft het een nieuwe template engine die veel krachtiger is dan zijn voorganger. Hierdoor kan het complexere online shops met hoge volumes aan. Ten slotte is ook de zoekmachine krachtiger. Klanten kunnen daardoor sneller vinden wat ze willen. Het verbetert ook de SEO omdat zoekmachines gemakkelijker door de pagina’s kunnen kruipen.

Vóór Magento 2.0 werd de gebruikerservaring negatief beïnvloed door de onvriendelijke gebruikersinterface van Magento. De nieuwe en verbeterde gebruikersinterface van Magento 2.0 maakt het veel gemakkelijker voor zowel winkeleigenaren als klanten. Klanten kunnen dankzij de verbeterde gebruikersinterface gemakkelijker de artikelen vinden die ze nodig hebben. Klanten zullen zonder problemen hun bestellingen en andere belangrijke taken kunnen beheren. Bovendien heeft Magento 2 een responsief ontwerp. Dit betekent dat het even goed zal functioneren op elk soort apparaat, van smartphones tot desktops, zonder het gebruik van een applicatie.

Waarom magento 2?

In tegenstelling tot zijn voorganger gebruikt Magento 2 een andere database-engine (MySQL). Dit verbetert het reactievermogen, wat goed is voor klanten. Het is ook beter voor SEO. Verder gebruikt het minder resources en schaalt het beter, wat gunstig is voor ondernemers. Fouten en crashes komen met deze nieuwere versie van Magento minder vaak voor dan met de vorige, en het is ook minder duur in gebruik. Bijgevolg zullen winkeleigenaars geld besparen op hun bedrijfskosten en zich kunnen concentreren op het verhogen van hun winst. Lees meer over de voordelen van een Magento 2 website.

https://vendic.nl/