Interieurbeplanting voor een betere sfeer in de ruimte

Hapasbar

Wat is de reden waarom u voor interieurbeplanting kiest? Wellicht is de akoestiek in uw ruimte niet optimaal of een wand ziet er simpelweg saai uit. In beide gevallen biedt de beplanting van Plantenman een prettige uitkomst. U heeft de keuze uit tientallen soorten planten en uw wensen vormen altijd het uitgangspunt tijdens de ontwerpfase. Kom gerust eens langs in de showroom en maak uw wensen kenbaar aan een van de medewerkers.

Interieurbeplanting in de vorm van een prachtige mos wand

Steeds vaker is een mos wand terug te zien. En dat is natuurlijk niet voor niets. Het team van Plantenman werkt enkel met 100% natuurproducten. Dit is dus ook van toepassing op uw mos wand. Fantastische creaties worden gemaakt en en mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos. Denk hierbij aan het verwerken van een naam of logo in de wand. Naast dat de wand een grote sfeermaker is, zorgt het ook voor een betere akoestiek in de ruimte. Klinkt aantrekkelijk, nietwaar?

Bezoek de showroom van Plantenman van maandag tot en met vrijdag

Het is natuurlijk erg begrijpelijk dat u de planten en bijbehorende mogelijkheden voor de interieurbeplanting in het echt wilt bekijken, voordat u een keuze maakt. Daarom bent u van harte welkom in de luxe showroom. De kunt u bezoeken aan de Hakselseweg 11 in Ede. De showroom in Ede is van maandag tot en met vrijdag geopend tussen 08:30 uur en 17:00 uur.