Hapasbar
Image default
Kinderen

Een watertafel kopen

Een watertafel kopen

De Watertafel is speciaal ontworpen voor kinderen zodat ze buiten lekker kunnen kliederen. Het is niet alleen een goedkope manier om je kinderen te vermaken, maar ze vinden het vaak ook nog hartstikke leuk. Zo kunnen ze van zand kastelen maken door water te halen. Maar ook kunnen ze een waterpistool vullen op hun eigen plekkie en hoeven ze hiervoor niet naar binnen waar ze het weer vuil kunnen maken. Je kan het ook gebruiken als buiten wasplaats voor de kinderen. Zo nemen ze nooit meer vuil mee. Er zijn zelfs modellen die beschikken over een waterval waardoor het nog meer speelplezier betekent voor kinderen.

Ook zijn er modellen waarbij je zelf kunt bepalen waar het water allemaal uitkomt. Hiervoor zitten er namelijk verschillende waterleiding aansluitpunten. Ook zijn er modellen met een waterpomp waardoor het water omhoog komt. Praktisch is het niet, maar zo houd je de kids lekker bezig. Vaak hebben ze ook een stop waardoor je een bepaalde hoeveelheid water erin kunt laten. Deze stop is dan na gebruik makkelijk eruit te halen, waardoor je het vieze water ook weer afvoert. Ook zijn er modellen waarbij een deksel geleverd wordt. Dit is handig om te voorkomen dat het vol komt te staan na een regenbui. Daarnaast is het ook een manier om even de viezigheid te laten voor wat het is en te kunnen parkeren tot de volgende dag.

Waar kun je hem plaatsen?

Je kunt de watertafel in principe overal plaatsen, maar buiten is dit toch wel de standaardplek. Kies dan ook voor een model wat als best getest uit de test komt, want dan heb je er ook jaren plezier van. Daarnaast is het wel belangrijk om hem op het water te kunnen aansluiten. De meeste mensen zetten hem daarom ook in de buurt van de waterkraan. Een andere manier is om bijvoorbeeld een tuinslang aan te sluiten zodat je hem weer wat verder van de achterdeur af kunt zetten. Het beste zet je hem wel op een plek waar de kinderen geen vuil naar binnen kunnen slepen.