Hapasbar
Image default
Aanbiedingen

Drie cadeautips voor peuters

Jonge kinderen vinden het leuk om cadeautjes te krijgen. Ze kunnen niet wachten om een cadeautje uit te pakken en zijn benieuwd wat erin zit. Veel mensen vinden het lastig om een goed cadeau te vinden voor een peuter. Een peuter heeft een leeftijd tussen de 2,5 en 4 jaar. Het is zeker moeilijk om een cadeau te verzinnen voor iemand met deze leeftijd. Je wilt natuurlijk iets geven wat de peuter ook echt gaat gebruiken. Wij geven je daarom drie cadeautips voor een peuter. Benieuwd welke dit zijn? Lees ze hieronder!

 

Kleertjes 

Kleertjes zijn altijd een goed cadeau om te geven aan een peuter. Een peuter groeit natuurlijk nog veel. Ze hebben daarom vaak nieuwe kleertjes nodig. Koop bijvoorbeeld een shirtje of leuke sokjes. Het is extra leuk om een hele outfit samen te stellen. Belangrijk is dat je de juiste maten van de peuter weet. Het is natuurlijk jammer als je een nieuw setje kleding geeft en dit te klein is. 

 

Poppen

Je zult misschien denken dat dit cadeau alleen geschikt is voor meisjes, maar dat is zeker niet waar. Peuters vinden het leuk om met poppen te spelen. Ze doen vaak bepaalde situaties na uit het dagelijks leven. Zo doen ze bijvoorbeeld alsof zij de vader of moeder zijn en gaan ze het popje verzorgen. Naast dat kinderen het leuk vinden om met poppen te spelen, draagt het ook bij aan hun sociale vaardigheden. Dit is dus zeker een goed cadeau om een peuter mee te verrassen.

 

Drinkbeker

Een peuter moet zich nog volledig ontwikkelen. Het leren drinken is hier een onderdeel van. Met een leeftijd van 4 jaar, gaan kinderen voor het eerst naar de basisschool. Het is fijn als ze zelf kunnen drinken wanneer zij naar school gaan. Door peuters hier alvast mee te laten oefenen, kun je een drinkbeker cadeau geven. Deze zijn verkrijgbaar in allerlei verschillende kleuren en prints. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij de drinkbekers van MyMepal. Je kunt ervoor kiezen om de drinkbeker peuter te personaliseren. Zo weet iedereen van wie de beker is en raak je hem niet snel kwijt. 

https://www.mymepal.com/broodtrommel