De lekkerste catering van Almelo en omstreken

Hapasbar

Voor een lekkere catering moet je in Almelo zijn, ons bedrijf voorziet je graag van lekker eten. En houd van een snelle service, en levert uitsluitend alleen eten van de beste kwaliteit. Daarnaast kunnen wij erg veel regelen en hebben wij een ruime keus als het gaat om het soort eten. Wat dit eten mag zijn mag u geheel zelf bepalen en is geheel naar wens. Zo zijn wij van alle markten thuis en leveren we uitsluitend alleen kwaliteit. Zo is een catering van ons altijd tot in de puntjes verzorgd en houden wij onze tarieven laag, zodat catering ook betaalbaar blijft. 

Wat maakt ons zo goed 

Ons catering bedrijf in Almelo levert altijd optijd en houd zich aan duidelijke afspraken zodat er nooit wat fout kan gaan op de planning. En zo ook mogelijk is om nog dingen te realiseren in het geval er wat vergeten is aan te geven tijdens uw bestelling. Het laatste wat wij willen is dat uw feestje geen succes is doordat er dingen ontbreken tijdens het buffet. Eten is nou eenmaal een belangrijk onderdeel van een feest, en vaak word je op afgerekend als dit niet goed geregeld is. Dat willen wij voorkomen, en wij zijn er dan ook van overtuigd dat we dit kunnen voorkomen. 

Een ruime keus

Bij ons staat het leveren van goede catering centraal, wij vinden het belangrijk dat u als klant daar ook inspraak in heeft en daar gebeurd alles in overleg. Zo kun je bij ons kiezen wat je als bijgerechten wil. En bepaal jij zelf waar het buffet uit bestaat. Zo weet u zeker dat alles naar wens is. En kunt u zelf het vlees kiezen de saus en de manier van bereiding. En is er een ruime keuze uit allerlei verschillende dranken.