Hapasbar
Image default
Energie

De elektricien in jouw buurt

Ben jij op zoek naar een elektricien die jou kan helpen in de omgeving Eindhoven. Elektricien Eindhoven 040 staat voor u klaar. Wij zijn dé elektricien voor Eindhoven en omgeving, dus u kunt bij ons terecht voor allerlei elektrische kwesties. Wij bieden hulp op het gebied van nieuwe aansluitingen, maar wij staan ook voor u klaar in geval van een storing met onze spoeddienst en 24/7 service. Zo staat er dus altijd iemand van ons klaar die u kan helpen wanneer er iets mis gaan met de elektra in uw huis door bijvoorbeeld een kortsluiting of een stroomstoring. U hoeft ons alleen te bellen en dan sturen wij zo snel mogelijk een specialistische elektricien uw kant op.

Voor nieuwbouw, controle en vervanging

De services die wij aanbieden zijn uiteenlopend. We zijn dus specialisten op allerlei gebieden. Zo kunnen wij compleet nieuwe meter- of groepenkasten installeren in jouw nieuwbouw. Dit moet secuur worden gedaan, zodat er geen fouten in worden gemaakt en onze professionals hebben alle kennis die hiervoor nodig is. Ook kunnen wij huidige installaties controleren op kwaliteit en of alles nog goed werkt. Wij helpen dus ook bij het onderhoud. Komen we erachter dat iets niet meer goed werkt? Geen probleem! Wij beschikken ook over de kennis om dingen te vervangen.

Student elektrotechniek welkom

Wij zijn ook een erkend leerbedrijf. Dit laat dus zien dat wij over veel kennis beschikken en wij kunnen jou als student elektrotechniek of iets soortgelijks dus ondersteunen in jouw leerproces. Onze specialistische monteur zullen je goed ondersteunen in het werk en we zullen je alle fijne kneepjes van het vak leren. Zo wordt jij dus ook een monteur of elektricien van topkwaliteit. Ben jij dus een student in de omgeving Eindhoven en wil jij graag leren over het vak. Twijfel dan niet om contact op te nemen. Wij delen graag onze kennis zodat iedereen in de toekomst ook geholpen wordt door echte professionals.