Hapasbar
Image default
Management

Applied management

Toegepaste Management Majors: Salaris en carrière feiten

Studenten die zijn ingeschreven in toegepaste managementprogramma’s leren de basisprincipes van het bedrijfsleven en leiderschap door middel van bedrijfsintensieve cursussen. Lees meer over de vereisten van toegepaste managementprogramma’s, carrièremogelijkheden voor afgestudeerden en verdienpotentieel.

 

Wat doet toegepast management Majors doen?

Afgestudeerden met toegepaste management graden kunnen een verscheidenheid van verschillende management carrières te gaan. Sommige van deze loopbanen betreffen het helpen van individuen en organisaties bij het beheren van activa en investeringen. Andere omvatten het toezicht houden op werknemers, het beheren van diensten en het bijhouden van budgetten. Het niveau van het management je kunt gaan in hangt af van de graad die je verdient. Voor de meeste is een bachelordiploma vereist, maar voor sommige is alleen een middelbareschooldiploma of gelijkwaardig vereist.

 

Wat is toegepast management?

Toegepast management is een studiegebied dat de manieren onderzoekt waarop managementvaardigheden in een verscheidenheid van bedrijven worden gebruikt. Deze studierichting wordt vaak gevolgd door mensen met een technische achtergrond die al over de nodige praktische vaardigheden beschikken. Als je achtergrond in de gezondheidszorg, horeca, detailhandel, het bedrijfsleven, of een aantal andere gebieden, kan het bestuderen van toegepast management u helpen om uw carrière naar administratieve functies.

 

Wat leer ik in een toegepaste managementopleiding?

Een diploma in toegepast management bereidt je voor op een leidinggevende functie in veel verschillende bedrijven. Je ontwikkelt boekhoudkundige, economische en zakelijke vaardigheden waarmee je beslissingen kunt nemen, met veel medewerkers kunt werken en technologieën kunt begrijpen die in veel werkomgevingen voorkomen.

 

Enkele van de zakelijke onderwerpen die je tijdens je studie kunt tegenkomen zijn boekhouding, bedrijfsrecht, organisatorisch gedrag, micro-economie, managementfinanciering, communicatie en marketing. Andere managementcursussen die je kunnen helpen in het bedrijfsleven zijn bedrijfsforensisch onderzoek, informatietechnologie, financiële planning, wereldwijde markten, strategische planning en internationaal zakendoen.

 

Voor welke banen kan ik solliciteren?

Met een toegepast management diploma kun je solliciteren naar veel verschillende banen. Je kunt bijvoorbeeld aan de slag als manager, kostencalculator of trainer. U kunt ook overwegen loopbanen in vastgoedbeheer, gezondheidszorg management, food service management en hospitality management. Veel werkgevers in deze carrière velden accepteren bachelordiploma’s voor entry-level posities.

 

Hoeveel kan ik verdienen?

Afhankelijk van het werkgebied dat u besluit te kiezen, zal uw salaris variëren. Dit varieert ook afhankelijk van de industrie die u kiest om te gaan in ook. 

 

Wat zijn enkele verwante alternatieve loopbanen?

Aangezien je veel carrières hebt om uit te kiezen, afhankelijk van hun opleidingsniveau, zijn er veel verwante gebieden en carrières beschikbaar om te overwegen. Lening officieren bijvoorbeeld moeten in staat zijn om financiële gegevens te analyseren voordat ze kunnen leningen goed te keuren. Operations research analisten analyseren bedrijven en organisaties om manieren te bedenken om problemen op te lossen en ze productiever te maken. Top executives hebben als voornaamste doel manieren te bedenken om bedrijven aan hun doelstellingen te laten voldoen.

 

Bachelor’s-niveau graden in het toegepast beheer

Typisch, toegepast management programma’s op bachelor-niveau ofwel een Bachelor of Applied Science of een Bachelor of Science graad. Een paar programma’s bieden een Bachelor of Professional Studies in Applied Management of een Bachelor in Applied Management graad.

 

Er is een belangrijk verschil tussen Bachelor of Applied Science (BAS) en Bachelor of Science (B.S.) opleidingen. BAS in Applied Management opleidingen kunnen vereisen meer praktische cursussen die studenten leren hoe ze een bedrijf te beheren. B.S. in Applied Management opleidingen omvatten meestal meer theoretische cursussen die studenten voor te bereiden op graduate graden na te streven.

 

Graduate-niveau graden in toegepast management

De meest voorkomende graad op graduate-niveau voor studenten die een carrière in het bedrijfsleven willen, is de MBA. Voor de meeste studenten is het behalen van een Master of Business Administration graad met een concentratie in toegepast management een middel om hun carrière te bevorderen door geloofsbrieven te behalen die hen kunnen kwalificeren voor een promotie of een loonsverhoging. Veel master’s degrees kunnen part-time worden behaald terwijl de student blijft werken, en er zijn veel mogelijkheden om de MBA graad online te voltooien.

 

Doctorale graden in toegepast management

Er zijn verschillende doctoraal niveau opleidingen in het bedrijfsleven, hoewel ze misschien niet beschikbaar zijn met een specialisatie in toegepast management. Een meer gebruikelijke doctoraal niveau in het bedrijfsleven is de Doctor of Business Administration graad. Studenten kunnen ook een Ph.D. in Management Science behalen.

 


 

business management 

vacatures

auto verkopen

 

https://www.newbusinessmanagement.com/