Hapasbar
Image default
Zakelijk

Vergaderlocatie in Midden Nederland: vergaderen in stijl

Vergadert u het liefst in stijl en doet u dit bij voorkeur op een bijzondere locatie centraal in Nederland? Kasteel De Vanenburg is een schitterende vergaderlocatie in Midden Nederland. Het is bij uitstek dé plek om inspiratie op te doen of knopen door te hakken. U wordt door een toegewijd en professioneel team optimaal ontzorgd zodat het u op geen enkel vlak ergens aan ontbreekt. Wat heeft deze vergaderlocatie u nog meer te bieden?

Hierom kiest u voor een vergaderlocatie in Midden Nederland

Wat is er fijner dan vergaderen op een schitterende locatie in een natuurrijke omgeving? Kasteel De Vanenburg is stijlvol, zit boordevol karakter en biedt volop inspiratie voor zakelijke meetings. Dit maakt het aantrekkelijk om hier een vergaderruimte te boeken. Bovendien is er volop natuur aanwezig en dit is wel zo prettig na afloop of tijdens de pauze van een lange vergaderdag. Wie weet spot u nog een aantal wilde dieren!

Wat heeft Kasteel De Vanenburg voor u in petto?

Op deze vergaderlocatie heeft u de keuze uit totaal 12 vergaderzalen en verschillende vergaderarrangementen. De ruimtes zijn te huur voor 4 uur, maar ook voor 8, 12, 24 of 48 uur. Vanzelfsprekend gaat uw voorkeur uit naar een arrangement dat goed op uw wensen aansluit. Er is een online plattegrond van het kasteel beschikbaar met de verschillende vergaderlocaties. Het is ook een optie om een afspraak te maken voor een rondleiding over het terrein.

Vergaderen en overnachten in het kasteel

Staat er een meerdaags evenement op de planning of heeft u een belangrijk vergaderweekend? Dan is het ook prettig om te weten dat u bij Kasteel De Vanenburg volwaardig kunt overnachten. De comfortabele kamers zijn van alle gemakken voorzien en helpen u optimaal ontspannen na een dag vol ontmoetingen en vergaderingen. Ga heerlijk bubbelen in bad, geniet van een drankje op het terras of wandel over het schitterende 17e-eeuwse landgoed.

Boek online een vergaderlocatie in Midden Nederland

Zoekt u op korte termijn een geschikte vergaderlocatie in het midden van Nederland? Dan voelt u zich ongetwijfeld thuis op Kasteel De Vanenburg. Werkelijk alles is aanwezig om een meeting te doen slagen. Heeft u vragen of wilt u uw wensen doornemen met een deskundige? Aarzel niet, maar pak de telefoon of stuur een mail. Direct een ruimte of arrangement boeken? Dit doet u eenvoudig via het formulier op de website.