Hapasbar
Image default
Bedrijven

Juiste vertaling door beëdigd vertaalbureau

Een beëdigd vertaalbureau kan voor verschillende redenen erg handig zijn om in te schakelen. Zo kan het zijn dat je bijvoorbeeld een bedrijf bent die veel technische handleidingen krijgt in het Duits. Wanneer je dan niet zo goed Duits kan is het best wel lastig om uit te volgen wat er met die handleidingen moet gebeuren. Maar ook wanneer je zaken doet met iemand uit het buitenland is het best wel handig om ons beëdigd vertaalbureau in te schakelen. Stel je voor er ontstaat een dikke miscommunicatie alleen omdat jullie elkaars taal niet spreken. Dat zou erg onhandig zijn. En ook jammer, aangezien het niet nodig hoeft te zijn. Wij zijn namelijk bereid om je te helpen met alle vertalingen.

Echte vertalers

Hetgeen wat ons beëdigd vertaalbureau zo goed maakt is dat we alleen maar met echt goede vertalers werken. Alle vertalers die bij ons werken zijn immers gediplomeerd als vertaler. Iedereen staat bij ons ingeschreven bij het Register beëdigde tolken en vertalers. Bij ons mag je er dus wel vanuit gaan dat we goede vertalingen zullen leveren. Verder hebben zij ook allemaal voor de rechtbank een eed afgelegd om nooit een foute vertaling te geven. Ook scholen ze jaarlijks nog bij zodat ze op de hoogte zijn van alle veranderingen binnen een taal. Bij ons beëdigd vertaalbureau zit je zeker weten goed.

Alles is mogelijk

Er is van alles mogelijk bij ons beëdigd vertaalbureau. We kunnen je voorzien van allerlei verschillende diensten. Zo is het mogelijk om een tolk bij ons in te huren. Deze tolk zal ervoor zorgen dat de gesprekken tussen jou en bijvoorbeeld jouw zakenpartner goed zullen verlopen. Verder hebben we ook vertalers bij ons beëdigd vertaalbureau die juridische documenten kunnen vertalen of bepaalde handleidingen. Het maakt niet uit wat er vertaald moet worden, wij kunnen het.