Hapasbar
Image default
Aanbiedingen

Gekafte boeken

Je gaat voor de eerste keer naar de middelbare school, en daar komt meteen iets belangrijks bij kijken. Zo zijn er waarschijnlijk veel verschillende boeken aangeschaft of gehuurd, welke alleen in goede staat teruggestuurd mogen worden. Nu is het van belang dat al deze boeken op een nette manier gekaft worden om deze zo goed mogelijk te beschermen. Het nadeel van het kaftpapier is dat je hierdoor niet duidelijk meer kan zien welk boek wat is. En je wil hier ’s ochtends natuurlijk niet te lang mee bezig zijn. 

Hoe pak je dit aan?

Hoe zorg je er nou voor dat het duidelijk is wat welke boek is? Een goede oplossing hierbij is het plakken van naamstickers op de kaft van het boek. Op deze manier weet je meteen in een oogopslag wat welk boek is en kan deze meteen de schooltas in. De stickers zijn vaak te personaliseren waardoor je per vak een andere kleur kan kiezen om het nog makkelijker te maken. Heb je hetzelfde kaftpapier als een familielid, dan kan je aan de hand van een kleurcode deze erg gemakkelijk personaliseren op de naamsticker. Het kan natuurlijk ook zijn dat je de stickers zo handig vind dat je ze ook op andere spullen wil plakken. Dit is natuurlijk ook mogelijk! 

Kaft of juist de voorkant?

Nu is het ook van belang waar je de sticker gaat plaatsen. Heb je de boeken altijd rechtop in de kast staan? Dan is het handig om een langwerpige sticker te kiezen die op de kaft van het boek geplakt kan worden. Liggen de boeken verspreid door je kamer of kluisje? Dan kan je ook kiezen voor een ronde of vierkante sticker die op de voorkant geplakt kan worden. Zo is er voor elke situatie een sticker te bedenken waarmee jij zo het goede boek kan vinden. 

Kwaliteit 

Je wil natuurlijk niet om de zoveel tijd de stickers vervangen omdat ze los zijn gegaan. Of dat ze door de vele wrijving tussen de boeken onleesbaar zijn geworden. Nu is dat bij de meeste naamstickers niet het geval, deze zijn namelijk krasvast. Let hier wel goed op bij het aanschaffen van de stickers. Sommige stickers zijn zelfs vaatwasser bestendig of kunnen in de magnetron. Wil jij dus geen overbodige tijd kwijt zijn aan het zoeken van de juiste boeken? Zoek dan naar een naamsticker voor op het kaftpapier!