Hapasbar
Image default
Aanbiedingen

De mooiste palmen, voor buiten én binnen, koop je hier!

De mooiste palmen, voor buiten én binnen, koop je hier!

 

Wist je dat de palmenfamilie tegenwoordig bestaat uit wel 4000 verschillende soorten die allemaal een uniek uiterlijk hebben? Geen één palm is dan ook hetzelfde. Neem bijvoorbeeld de Trachycarpus Wagnerianus, ook wel wagnerpalm genoemd. Deze mooie sierlijke palm met kleine, stijve, wat rondere bladeren kun je onder meer kopen bij MyPalmShop. Door de manier van kweken en de weinig kwetsbare bladeren is de Trachycarpus wagnerianus een zeer winterharde palm geschikt om in de tuin te poten. Deze soort weet onze koude winters namelijk met gemak te doorstaan. Zie je een palm in jouw tuin toch niet zo zitten en heb je er liever één binnenshuis staan? Dat kan natuurlijk ook. Benieuwd welke palmsoorten jouw interieur weten op te fleuren? Lees dan even verder, want in deze blog leggen wij jou dat graag uit!

 

Van een saai naar een tropisch interieur

 

Ben jij ook zo uitgekeken op jouw interieur? Zou je jouw ietwat saaie interieur graag willen omtoveren in een tropisch interieur? Met een sierlijke palm in huis heb je jouw interieur binnen mum van tijd naar een hoger niveau getild! Wie denkt dat palmen alleen geschikt zijn voor in de tuin heeft het mooi mis. Want er zijn verschillende palmsoorten te koop die prima als kamerpalm door het leven kunnen. Omdat niet elke palm geschikt is om binnenshuis neer te zetten, zullen we hieronder even een kleine opsomming geven van enkele zeer populaire en mooie binnenpalmen. Houd er rekening mee dat sommige kamerpalmen speciaal gekweekt zijn voor dit doel en dus niet zomaar buiten neergezet kunnen worden mocht je er na een tijdje op uitgekeken raken!

 

Voor welke kamerpalm kies jij?

 

De Kentiapalm is misschien wel de meest populaire binnenpalm. Deze palm heeft een heel sierlijk veerachtig hangend bladerdak. Het leuke aan deze palm is dat de bladeren donkergroen zijn aan de bovenkant en lichtgroen aan de onderkant. Het is een zeer makkelijke palmsoort die niet moeilijk zal doen over de hoeveelheid licht. Ook de Washingtonia robusta, Cycas Revoluta en Phoenix roebelenii zijn zeer mooie binnenpalmen. Wist je dat de Cycas Revoluta maar liefst 100 jaar oud kan worden? Van deze prachtige palmvaren kun je dus nog heel lang plezier hebben! Neem eens een kijkje op de website van MyPalmShop en laat je meevoeren in de wereld van de palmen.

 

https://www.mypalmshop.nl/