Crematie en uitvaart Delft

Hapasbar

Is er een dierbaar familielid, vriend of vriendin, geliefde, zoon of dochter of anders overleden. Dan willen wij van Crematie Delft graag beginnen met het condoleren. Een verlies is altijd zwaar, hoe dan ook! En omdat een verlies van een dierbare nooit leuk is, willen wij zoveel mogelijk onnodige en vervelende zaken uit handen nemen. Is het verlies onverwacht, dan is dit natuurlijk nog een grote schok, dan wanneer iemand al op zijn of haar sterfbed lag. Crematie Delft biedt de mogelijkheid om de persoon respectvol te laten cremeren.

Een waardig afscheid

Bij ons kunt u een goedkope uitvaart regelen. Want wij Crematie Delft weten dat dit onnodig veel geld kan kosten. Maar wij zorgen graag voor een mooie uitvaart voor een goedkoop bedrag. U kunt bij Crematie Delft kiezen voor een standaard uitvaartpakker waarbij we voor een waardige uitvaart zorgen van uw naaste(n) en geliefde(n). Door hiervoor te kiezen bespaart u op kosten voor bijvoorbeeld een uitvaartondernemer of begrafenisondernemer, waardoor het scheelt qua prijs. Crematie Delft helpt bij het regelen van een waardige en voornamelijk liefdevolle uitvaart/ Crematie Delft.

Inbegrepen

Crematie Delft biedt het pakket aan voor 2720,- euro Inc. BTW. Hierbij zit inbegrepen: het bespreken van de begrafenis of crematie. Dit kan bij u aan huis zijn, maar als u liever aan andere locatie kiest zoals het ziekenhuis of het verzorgingstehuis dan is dit ook mogelijk. De overledene wordt verzorgd. De doodskist zal bestaan uit gefineerd eikenhout. De overledene zal worden verplaatst van plek van overlijden naar het uitvaartcentrum, waar het lichaam 5 dagen gekoeld rust in het rouwcentrum. Hier kan familie en vrienden een laatste afscheid nemen. Er wordt aangifte gedaan van het overlijden bij de gemeente. Er is een rouwauto aanwezig op de dag van de uitvaart. Er wordt een condoleanceregister bijgehouden en tot slot wordt de overledene begraven in een algemeen graf. Tijdens de dienst mag er gebruik worden gemaakt van de aula en de condoleanceruimte.